Cookie- og Privatlivspolitik

Hot Pursuit

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk, men også dramatisk og spændingsfyldt grundstemning. Den indeholder en række voldsomme scener med skudepisoder, ildspåsættelse og hæsblæsende biljagter. I én scene trænger to maskerede mænd ind i et hus og begynder at skyde. I en anden scene skyder en mand fingeren af sig selv, og man ser den blødende hånd samt den afskudte finger. I en tredje scene opstår der skyderi mellem to kvinder og en mand, og manden dræbes og ligger død på gulvet. Da filmen forløses positivt og indeholder en del humor og komik, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste i aldergruppen 7-11 år, og den får derfor en 11års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
21.05.2015
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hot Pursuit
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Filmen 'Hot Pursuit' handler om en streng og regelret politibetjent, der ender på flugt fra både kriminelle mafiamedlemmer og korrumperede politimænd sammen med konen til en mafiaboss.

Reese Witherspoon spiller den kvindelige betjent, som er ude på at bevise sit værd, mens Sofía Vergara spiller narkobossens kone, der bestemt ikke gør det nemt for hende.

Komedie er ikke nyt for Vergara, der måske især kendes fra tv-serien ’Modern Family’, hvor hun i rollen som Gloria Delgado-Pritchett især underholder med sin stærke colombianske accent.

Witherspoon har derimod senest været aktuel i den noget mere seriøse Wild, som hun desuden modtog en Oscar-nominering for. Hun har dog tidligere spillet hovedroller i komedier som Legally Blonde og Just Like Heaven, og har sikkert ikke skulle grave langt efter sin mere humoristiske side.

'Hot Pursuit' er instrueret af Anne Fletcher, der står bag lignende komedier som The Proposal og 27 Dresses. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (63 votes)
3.8
1.6

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] alt i alt har jeg sjældent set en film, der på én gang kan larme så meget og samtidig være så slapt gennemført." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] så ringe, at det næsten gør ondt." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "En jammerlig, fladpandet vittighed om kvinders månedlige røde plage og en kort biljagt er de to 'højdepunkter' i denne 92 minutter lange såkaldte komedie." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "Selvfølgelig er der lyspunkter og vittige øjeblikke [...]. Men trods flugten i diverse biler kommer historien ikke ud af stedet." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Den nedringede kaospilot er et hoved højere end kontrolfreaken i strisseruniform, så det kunne have ført til god komik. Hypotetisk set. Men her drukner det i anstrengt action." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

På vej til vinterferie sætter jeg mig ned i flyet og tjekker udvalget af film. Hmm, jeg har set det meste, men der var da to komedier, som kunne være værd at tjekke ud: Trainwreck og Hot Pursuit. Jeg starter med den, som jeg regner med må være klart den bedste - nemlig Trainwreck. Men øv noget møg. Selv med undertekster og noise cancelling hovedtelefoner er der ingen af jokes’ene, der finder vej til min hjernes lattercenter.

Så forventningerne er ikke store, da jeg bagefter sætter mig til at se Hot Pursuit. Men hold da op, hvor tog jeg fejl. Historien er ”lige ud ad landevejen” (det er en road movie - got it?). En politirazzie går galt, og pludselig står den regelrette (men ikke så erfarne) politibetjent (Witherspoon) og skal få narkobaronens kone (Vergara) i sikkerhed. Der er langt vej hjem, og både narkokartellet og et par korrupte DEA officerer vil have dem ned med nakken.

Denne type har man set en masse gange før. Den afgørende faktor i denne genre er kemien mellem de to hovedpersoner, som typisk repræsenterer hver sin side af loven. Tænk bad cop vs. good cop, cop vs. criminal - eller det geniale makkerpar i Midnight Run (De Niro og Charles Grodin). Så når Hot Pursuit er et super sjovt bekendtskab, så er det lige præcist fordi kemien mellem Reese Witherspoon og Sofia Vergara er spot on. Fede dialoger og fede karakterer!

Wayne

deres komedier.

Den eneste udvikling siden 70'erne, er at det nu også er kvinder som opfører sig åndsvagt og fjumrer rundt i actionkomedier - fyldt med dumme skurke. Men den er stadig sjov nok til en søndag eftermiddag.

Jeannette

Hot pursuit er en ganske underholdende, omend noget typisk amerikansk komedie. Ikke nogen overraskelsesmomenter og ikke nogen stor skuespilkunst, men ikke desto mindre er kemien mellem de to hovedrolleindehavere Reese Witherspoon og Sofía Vergara fremragende, og det er tydeligt, at de har nydt deres samarbejde. God film til sådan en søndag aften, hvor man lige trænger til lidt let underholdning, men heller ikke mere. 4 stjerner herfra, men kun fordi den sidste er givet for samspillet mellem de to skønne kvinder. Selve filmen kunne godt være bedre.

Freja

Jeg havde ikke voldsomt høje forventninger til den her film; det virkede som endnu en af de film, hvor kvinder bliver til comic relief, og hvor plottet ikke er så gennemtænkt.
Jeg blev så overrasket og glad efter denne film!

Den var super humoristisk, og Sophia Vergaras og Reese Witherspoon udgjorde et virkelig godt makkerpar - der var en kemi imellem dem, og de virkede som om at de selv havde det hylende morsomt, mens de optog filmen.

Plottet er måske ikke det mest indviklede, men man opdager det ikke rigtigt, fordi man simpelthen har det for sjovt, mens den bliver set.
Jeg er oprigtigt imponeret, og skal klart se den igen. Kæmpe godt gået!

Heidi

Jeg så filmen i går sammen med 2 andre tøser - og vi grinede højt og meget!
Vi var godt underholdt og overraskede over hvor sjov den faktisk var.

Rigtig god underholding hvis man bare vil grine uden dybere mening eller ting at tænke over bagefter.
Sjov film!

Jakob P.

Hot Pursuit får 3 stjerner af Anmelderen ***

Okay. Jeg er kæmpe fan af Reese Witherspoon, det er jeg altså! Så alle film der kommer med hende, skal bare ses uanset hvad. Når jeg så sætter mig ind i biografen i en fed sal i Palads Biograf, København i bio 10 på sofarækken, så er der helt sikkert lagt op til en hyggelig oplevelse med biografføde (popkorn). Desværre synes jeg ikke at Hot Pursuit rigtig når at komme ud over skærmen! Jeg synes alle de geniale indslag, de fede replikker og cool jokes er blevet brændt af i traileren til filmen, og derfor byder selve filmen ikke på særlig mange nye indslag. Det er ikke rigtig noget som man kan blive overrasket af, eller grine hysterisk af. Selvfølgelig må jeg også lige slå fast at jeg personlig trak på smilebåndet adskillige gange i løbet af filmen, men jeg skraldgrinede altså ikke! Og når det er en komedie, med lige netop den skuespiller, eller skuespillere, så kan jeg altså ikke lade være med at sætte mine forventninger en lille smule højt. Det er både farligt og godt at gøre det, fordi så er chancen for at blive skuffet selvfølgelig større. Men jeg er dog ikke skuffet, jeg havde bare forventet noget mere af Hot Pursuit.

Reese Witherspoon spiller den meget regelrette politibetjent Cooper, som har begået et par rekrutfejl, som hun er blevet mere eller mindre kendt for i politikredse. Noget hun personligt ikke er stolt af. Cooper sættes til at ekskortere konen til en narkoboss, som spilles af Sofia Vergara, og som bestemt ikke gør tilværelsen særlig nem for Cooper. Det er meningen at Sofia skal vidne imod narkobossen som er skyld i hendes brors død, og adskillige andre mord plus narkohandel, en ren guldfisk for politiet. På hendes og betjent Coopers fælles tur, flygter de to kvinder fra korrupte politibetjente og narkobossens håndlangere. Cooper finder dog ud af, at den noget mystiske kone til narkobossen skjuler mere end hun vil stå ved, og med livet som indsats prøver hun at finde frem til hvad det er hun skjuler, og hvorfor hun lige insisterer på at slæbe rundt på 16-17-18 par sko som vejer mere end et almindelige par sko.

Der er helt sikkert lagt op til en masse sjov og ballade i Hot Pursuit, når Reese og Sofia flygter fra korrupte politibetjente og narkohåndlangere tværs igennem landet, og ellers får hjælp fra uventede sider. Men men desværre synes jeg ikke filmen som sådan og som helhed indfrier mine personlige forventninger. Misforstå mig ikke, den er skam sjov, og rummer en hel del sjove indslag og humoristiske kommentarer, men det meste krudt bliver brugt i selve traileren til filmen, hvor alle de sjove indslag stort set er at finde. Reese og Sofia spiller godt nok, men det er afgjort ikke en af deres bedste præstationer! Det er det ikke. Det er okay deres skuespil, handlingen er også okay, historien er okay, og filmen er som helhed og som sådan okay. Tempoet i filmen veksler mellem højt gear og roligt tempo, mellem de forskellige scener, skiftet og variationen er flydende og godt nok til man synes filmen er spændende nok til at man gider at se den. Rytmen i filmen er generelt okay, man føler sig underholdt, og skiftet mellem de forskellige scener er harmonisk nok og scenerne er generelt godt sammensat. Man keder sig ikke i løbet af filmen! Den er sjov nok! Og spændende nok! Men filmen generelt og som helhed er stadig kun okay, og en okay film får også karakter derefter: 3 stjerner herfra!

Frederikuser/246569

Jeg synes det var en udemærket film og jeg har klart lyst til at se den igen

Jakob P.

Jeg synes det er pænt af dig at give filmen 4 stjerner. Jeg selv er personsligt kun landet på 3 stjerner. Men filmen var god nok, det var en okay komedie, og jeg synes ikke den fortjener at blive slagtet!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.