Cookie- og Privatlivspolitik

Hot Fuzz

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
20.07.2007
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hot Fuzz
|

'Hot Fuzz' handler om den højt dekorerede London politibetjent Nicholas Angel, der er så god til sit arbejde, at han får alle andre til at blegne i sammenligning.

Det kan hans overordnede naturligvis ikke have siddende på sig, så de beslutter sig for at forflytte ham til sovebyen Sandford, hvord der sker absolut intet.

Nicholas actionfyldte dagligdag i Londons kriminelle underverden bliver skiftet ud med havefester og venlige naboer, der holder øje med hinanden.

Men måske er Sandford ikke den idylliske landsby, som den giver sig ud for at være?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (48 votes)
4.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Hvis man er til crazy engelsk humor som i Monty Python filmene, så kunne dette meget muligt være den sjoveste film nogensinde. For mit vedkommende faldt den ned mellem to stole og føltes hverken som fugl eller fisk. Jeg nød den lækre klipning, men herudover var det en kedelig oplevelse.

Nikolaj

Der er masser af gode grin i filmen, men man sidder også tilbage sådan holy shit, det var creapy. Men den fungere godt, skuespillerne gør det faktisk fremragende, selvom at deres karakterer er ellevilde.

Julius

'Hot Fuzz' fortæller historien om superbetjenten Nicholas Angel, som på grund af jaloux kolleger forflyttes til en lille flække langt væk fra London. Han er vant til at have travlt konstant, men han får sig lidt af en overraskelse i Sandford, hvor det tætteste, man kommer på politiarbejde, er de film de alle ser i fritiden. Hvor 'Shaun of the Dead' fortæller om en eksistentialistisk krise under en zombie-epidemi, er 'Hot Fuzz' en Michael Bay-film i en lille britisk landsby.

Personligt kan jeg langt bedre lide 'Hot Fuzz' end 'Shaun of the Dead', da det er åbenlyst, at Edgar Wright nu har fået taget på instruktørevnerne. Han ved præcis, hvilke værktøjer han har, og han ved præcis hvornår og hvordan de skal bruges. Filmen er fuld af sjove og 'overraskende' twists, og den er næsten endnu sjovere at se anden gang, da der pludselig er nogle markante ting, man bemærker.

Igen holder Edgar Wright niveauet højt, og med et perfekt karismatisk cast, ledt af duoen Simon Pegg og Nick Frost, og utrolig sjov dialog, er 'Hot Fuzz' på grænsen til en parodi, der på næsten alle punkter er bedre end de film, den parodierer.

+ Skuespil, dialog, instruktion, pacing er alle i top. Visuel comedy er i højsædet, og man griner ofte højlydt af alene de ting, man ser. Billedkompositionen og klipningen hjælper på at holde tempoet højt

- Nogle gange liiiiige overdrevet nok, men det kommer vel når man parodierer folk som Michael Bay

Frank

Okay film

jonuser/927757

Den er fuldstendig vanvigtig på alle måder! plottet er sindsygt, skuespillet er virkelig godt, humoren er perfekt! Den er helt som en god komedie skal være! var flad af grin da jeg så den!

Jeff

Spent most of the time on the floor laughing.

Wayne

der overdrives så meget at det ender med at blive sjovt. Mange gode grin undervejs.

Nogenuser/12232

den er vildt fed drenge film. og så må man tænke og den slutning ødelægger filmen eller bare gør den bedre.
jeg syntes bedre

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.