Cookie- og Privatlivspolitik

Horton Hears a Who!

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
14.03.2008
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Horton Hears a Who!
|

Fra skaberne af 'Ice Age-filmene' kommer nu en ny animationsfilm fra Twentieth Century Fox Animation og Blue Sky Studios.

'Horton og Støvfolket Hvem' er baseret på den elskede bog 'Horton Hears a Who!', der første gang blev udgivet i 1954 af Ted Geisel. Han skrev under kunstnernavnet Dr. Seuss, hvis børnebøger blev nogle af de mest populære nogensinde.

'Horton og Støvfolket Hvem' foregår i byen "Hvem-byen" og handler om en sød og elskelig elefant, Horton, der en dag hører et råb om hjælp fra et lillebitte støvfnug, der langsomt hvirvler rundt i luften.

Horton er sikker på, at der må være liv gemt i det lille flyvende støvfnug og er derfor fast besluttet på at hjælpe.

Omverdenen har travlt med at fortælle Horton, at han er ved at blive skør, da de hverken kan se eller høre liv indeni det lille fnug. Men Horton er overbevist om, at nogen gemmer sig, og at de har brug for hans hjælp.

Horton får kontakt til Hvem-byens borgmester, der er en velanset lille mand, og Horton lærer hurtigt, at en person er en person lige meget hvor lille denne end måtte være.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (70 votes)
4.3
4.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  … Forrygende flot computeranimeret eventyr… [som] kører i højeste gear såvel komisk som dramatisk. ()

 • BT

  'Horton og støvfolket' er kun til de mindste i modsætning til 'Ice Age', men den er bedre end de fleste Disneyfilm, fordi der ikke tales ned til ungerne. ()

 • Ekstra Bladet

  "...en gemytlig lille sag, som man sagtens kan udsætte familien yngste for uden dårlig samvittighed." ()

 • Politiken

  ... Foreningen af glat nuttet streg og humanitært lodden livsfilosofi [danner] her et helt nyt, originalt spor inden for animationsfilm for alle aldre. ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Flotte animationer trækker en ikke alt for overbevisende historie op.

The Other Account

At følge Horton og Støvfolkene igennem farlige situationer, er en okay oplevelse, og et fint bud, hvis familien skal i biffen. Filmen er finurlig og hyggelig, animeringen lovende og stemning ligger på et helt rigtigt niveau fra start til slut. Der er flere elementer, filmen sagtens kunne undvære, og det er ærgerligt at flere klichéer og direkte irriterende indslag, trækker fortællingen om den modige elefant ned – gevaldigt. Og så er det samtidigt også ret svært at se, hvad filmens morale egentligt er. Men det er tydeligt at se, at Horton er pynket op med klichér og fikse virkemidler, for at skulle ramme det yngre publikum. Det havde slet ikke været nødvendigt – historien i sig selv er simpelthen god nok, uden at nemme løsninger skal tages i brug. Men ingen vil være i tvivl om, at børn sikkert vil elske Horton, eller de fiktive støvfolk. Det er en mindeværdig lille familie-/animationsfilm med en hyggelig fortælling.

Anonymuser/0

Horton den store elefant,
der blev fantastiske venner med støvfolket Hvem.
En fantastisk familie film,
Med en masse dejlige og lattermilde grin.
Smuk og sød som en forårsdag
Så var dette eventyr, så 5 stjerner skal filmen ha' :))

Tribute

Horton Hears a Who (Horton og Støvfolket Hvem!) er en Genial og rigtig hyggelig familiefilm som bestemt kan anbefaldes, den er virkelig sød og sjov så bare fordi at det er en børnefilm kan de voksne (og de ældre) sagtens hygge sig under de 87min.
Jim Carrey`s stemme som Horton lyder virkelig god på original sproget engelsk og får en til at blive sidene i sædet for at høre mere på stemmerne, selv de (næsten) søde karakter er ikke til at få øjnene væk fra. Det er noget af en film som 20th Century Fox og Blue Sky Studios har været med til at stå for og selv med de herlige effekter som vi også har set i Ice Age samlingen 1-3. Selv Støvfolkene gør det til en rigtig familie film.
Jeg kan helt klart Anbefalde denne herlige familiefilm.
SE DEN!!!

Tribute

Den er rigtig god og kan ses af hele familien til både Påske, Nyt års Aften og Jul eller i Biografen.
Den var meget godt opdigtet og rigtig hyggelig og den har en meget mårkelig Humor men det gør den bare bedre, den er ikke særlig vild i starten så den kan sagtens ses af små børn men senere hen af filmen bliver den rimlig vild.

Det er noget af en film som 20th Century Fox og Blue Sky har været med til at instruere. Katie er dog noget af en spøgs ven som sikkert for de mindste og de lidt ældre til at komme i det glade smil. Selv Støvfolkene gør det til en rigtig familie film.

Anonymuser/0

skøn familie film...

Kronk fra david by

horton er for sej!

Rikke Amalieuser/175032

Utrolig sød film for de mindste.

Phantomuser/669296

God film og meget flot tegnet. Men handlingen var lidt for kompliceret til vores lille dreng. Han kiggede spændt, men forstod ikke så meget af historien.

Lars

Budskabet er helt klart.
Filmen er en rigtig god børnefilm og de tre piger jeg havde med i biografen var ellevilde.
Personligt var jeg begejstret. Filmen har en god historie om en sympatisk elefant der prøver at rede et støvfnug, fordi han er overbevist om at det er beboet.

"Selvom man er et ganske lille menneske er man jo trods alt et menneske".

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.