Cookie- og Privatlivspolitik

Hopper og jagten på mørkets hamster

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en spændingspræget og eventyrlig stemning. I en række scener udsættes hovedfigurerne for livsfare: De tages til fange flere gange, trues og jagtes af fjender og skubbes ned i farlige dybder. Specielt én ond og truende figur formodes at kunne virke skræmmende på de yngste. Filmens hovedfigurer kommer imidlertid ikke til skade, de er modige og handlekraftige og er en del af et tæt fællesskab. Endvidere forløses de dramatiske scener positivt. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
31.03.2022
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Chickenhare and the Hamster of Darkness
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio - dansk tale
|
Hopper og jagten på mørkets hamster

Animationsfilmen 'Hopper og jagten på mørkets hamster' handler om den unge Hopper, som er noget så usædvanligt som en blanding af en kylling og hare.

Selvom Hopper er ret så klodset, holder det ham dog ikke tilbage fra at tage på et vildt eventyr for hele familien. For da kongen bliver truet af sin onde bror, der forsøger at få fingrene i det magiske scepter og samtidig går efter at sætte sig på tronen, er det nu op til Hopper at stoppe broderens skumle planer. 

Godt nok er den halve kylling og halve hare altid blevet drillet pga. sit udseende, men på sit eventyr går det så småt op for Hopper, at det faktisk kan være en fordel at være anderledes. 

'Hopper og jagten på mørkets hamster' er baseret på en serie af tegneserier, som er skrevet og illustreret af amerikanske Chris Grine, hvoraf den første udkom i 2006. 

Filmens instruktører Ben Stassen og Benjamin Mousquet har tidligere stået bag animationsfilm som Sammys store eventyr og Familien Bigfoot.

Familiefilmen vises med dansk tale af bl.a. Albert Rudbeck Lindhardt, Mark Le Fêvre, Emma Sehested Høeg, Jens Jacob Tychsen og Olaf Johannessen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
3.7
5

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "Det er ganske overflødigt at røbe slutningen, som ikke ligefrem chokerer, men budskabet: Stå ved, hvem og hvad, du er, er fint, sandt og klogt, historien oprullet i lækreste, realistiske animation med vedkommende figurer og indeholder begavet og yderst velproduceret en bred målgruppe..." (Helle Sihm)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.