Cookie- og Privatlivspolitik

Hop

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
31.03.2011
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hop
|

Familiefilmen 'Hop' er en film om påskeharen.

Historien i ’Hop’ begynder, da den arbejdsløse drivert Frede (James Marsden) kører Påskeharen over ved et uheld med sin bil. Frede må nu tage sig af Påskeharen, indtil han er blevet frisk igen, selvom den dog ikke er verdens nemmeste patient.

James Marsden er kendt fra ’X-Men’ (2000) som superheltegruppens leder Cyclops og som prins i ’Fortryllet’ (2007). ’Hop’ er produceret af folkene bag ’Grusomme Mig’ (2010).

Filmen er instrueret af Tim Hill, som også instruerede ’Alvin og de frække jordegern’ (2007). Ligesom Alvin er ’Hop’ en blanding af animation og realfilm. Filmen er produceret af folkene bag ’Grusomme Mig’ (2010).

'Hop' vises med danske stemmer af bl.a. Christian Fuhlendorf og Lars Brygmann.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (101 votes)
4.8
2.6

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en salgstale for en kommercielt skabt højtid. Men mere usundt for børn end chokolade." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Det lykkes flot at blande de virkelige personer med deres tegnede modstykker. Men så er der heller ikke meget mere pænt at sige om 'Hop'." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Selvom filmen nærmest reducerer påsken til et stort slikorgie, så er 'Hop' lavet med et glimt i øjet og en energi, der smitter og efterhånden får os til at glemme den rædsomme eftersynkronisering af menneskene. De danske stemmer til dyrene fungerer til gengæld rigtig fint." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... endnu en metervare fra fabrikken, der nok kan få et par unger til at holde mund i en hyggelig halvanden time, men som altså ikke vil sætte varige spor." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Lyder det sjovt? Det er det ikke. ... en film, hvor den ferme computeranimations grelle bolsjefarver i pinagtig vulgaritet kun overgås af opkomlingsdyrkelsen af Hollywood som verdens centrum." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Det kræver lidt at skulle spille overfor ingenting. Fin familieunderholdning.

Film-Jeg-Kan-Lide!

Man tror filmen er/bliver dårlig fordi Tim Hill er instruktør og derfor er filmen lavet af dem der også lavede 'Alvin og De Frække Jordegern), og på grund af medierne har taget "Kig På alle Filmens Små Fejl-brillerne" på. Jeg faldt i fælden og var derfor meget skeptisk over om jeg ville se den - derfor nåede jeg ikke at se den i biografen. Men efter jeg endeligt fik set den færdig på Blu-ray må jeg indrømme "Jeg fatter ikke hvad de hårde mennesker mener?". Troede til at starte med at det var en joke, at den havde fået så høj en helhedsbedømmelse herinde, men nu forstår jeg skam godt hvorfor. Det her er den slags "Familiefilm" jeg har ventet på. En film der rent faktisk henvender sig til hele familien. Fyldt med Jokes, scener og sange (jeg er sikker på) alle vil få noget ud af og følge med underholdte hoveder, og - tro det elle ej de danske stemmer fungerer fremragende godt!
En super fed og enormt flot animeret film jeg - tydeligvis kan anbefale. Historien er mundter, underholdende, fiktiv og forførende (jeg fik løst til at se den 3 gange - lige efter hinanden). Animeringen af de charmerend og uforglemmelig figurer er ubeskriveligt fantastisk - og så elsker jeg James Marsdens attitude (realistisk og smukt)!
Og det aller bedste ved denne film,er at den viser at der endnu er gode ideer at finde i Hollywood - og at der stadig kan komme nye film! Den kan anbefales, og bør ses. En fin klassiker blandt mig, og anbefales til at være en tradition -se filmen 1 gang hver år Påskedag med familien - og masser af slik. Tro mig i vil hygge jer.

FilmSeerenuser/1072417

Der er simpelthen så meget charme og varme i 'Hop'. Det er en film der vil/har/og kan noget. Karaktererne og deres personligheder er mindeværdige, historien er GODT tænkt, og humoren sidder så godt at alle i alle aldre vil forster og grine med. Det bliver ikke sidste gang, jeg ser denne moderne-klassiker!

"Karl" Parker

Så er påskeferien endeligt igang, og mens vi spændt venter på den farverige og slikfyldte dag, har jeg her et godt bud på en film der kan slå tiden ihjel:

'Hop' er fyldt med sjov og spas der henvender sig til de mindste, de fjollede unge og de glade voksne. Historien er ganske simpel: 'PH (filmens hovedperson' løber hjemme fra fordi hans far ikke kan forstå at han vil spille trommer. Hans far syntes at PH i stedet bør blive den nye påskehare. Så PH stikker af hjemmefra. Han bliver uheldigvis ramt af den arbejdsløse drivert Fredes bil, og må manipulerer for at kunne få et sted at bo. Frede (spillet af James Marsden - der også lyder godt på dansk) kunne godt tænke sig at være påskehare, og den drøm har han gemt siden han så den "rigtige" påskehare, dengang han var lille. Sammen hjælper de hinanden med at få drømmene til at gå i opfyldelse, og det viser filmen på en nonstop sjov måde!
Jeg kan godt love at du sikkert vil grine et par gange - og de mindste vil sikkert grine mange gange, under den mærkelige men charmerende duo og de herligheder der opstår mens de prøver på at lade deres drømme gå i opfyldelse!

- Det bedste (efter min mening) er nok i slutningen, hvor handlingen tager en fiktiv drejning, og derfor er den både seks stjerner værdig, men også påskeferie-seværdig!
ps. De danske stemmer er rigtigt godt skruet sammen!

Bittersweet

Dette er nok lidt pinligt at sige når man elsker film, men dette var faktisk den første film jeg så i biffen. Alle andre film har jeg set på DVD el. i tv. Det var super hyggeligt og sjovt - og det samme var filmen. Kan rigtig godt lide ideen i handlingen, især fordi den skildre sig så langt fra andre kedelige og kiksede børnefilm. Denne underholder alle typer, og forventer man ikke noget, så vil man ELSKE den.
Hop vil sikkert gøre at enhver vil glæde sig til påsken: chokoladen og slikket!

Nadjauser/646459

Jeg havde ikke høje forventninger til denne film, men på en eller anden måde fandt den vejen til vores dvdafspiller - heldigvis da! :-)
Både min søn og jeg grinede og rockede med til musikken.. Den vil med garanti blive fundet frem hver påske. :)

The Other Account

Kombineret med en god historie, overraskende godt kameraarbejde og et indhold der er propfyldt med både søde, sjove, og charmerende øjeblikke, har du her et glimrende bud på påskens helt rigtige familiefilm. 'Alvin og de Frække Jordegern' instruktøren Tim Hill, står for denne lille, farvestrålende animationsfilm, med høj detaljegrad, og som samtidigt giver underholdning en identitet. Selv om fortællingen - som mange af de andre film der giver dyr lov til at have en normal personlighed, og som oven i købet kan tale, har nogle elementer som kan virke usammenhængende, så skal man jo altid lige huske på, at dette er en film til børn, og mennesker der ikke er bange for at slå hjernen fra i halvanden times tid. Så bered jer på at grine i kor fra start til slut, da 'Hop' både lover god humor, uforglemmelige stunder, og en forbandet hyggelig stemning, der efter kort tid undervejs, kan få dig til at glæde dig så meget til at det bliver påske, at det går helt ondt! Uden tvivl det første bud imellem de film du bør se med familien i ferien, for det er fra start til slut sjovt at følge den kommende påskehares eventyr i Hollywood!

TTK

Forstår godt de høje bedømmelser 'Hop' er fantastisk. Sød, sjov og hyggelig hele vejen igennem. Men det der mest overrasker ved filmen, er temaet. Vi har talrige film om julen, halloween (tro på det eller lad være, men vi har faktisk også rigtigt mange film om nytår), påsken får for første rigtig gang en film, som fungere som underholdning hele vejen igennem. EN film jeg med glæde ville se igen - dog ikke noget decideret mesterærk, men den er i vært fald ikke så ringe som kedelige FilmLand, BT, Berlingske og (på karakterbeskrivelsen af) Jyllands Posten beskriver filmen som. Det er bare fordi de ikke kan se det originale i en film, der tydeligvis er original. Tja, i har brug for brillerne.
Hop er fremragende påskehygge, der bestemt fortjener at blive set i påske måneden!

 niceuser/446455

sjov film elsker påske

EmilDinedsenuser/1040524

Jeg gad egentligt ikke at se den sidste år i biografen, synes nemlig den så for kedelig ud, alligevel blev jeg overtalt - vilket faktisk og var rigtig godt at jeg blev. Hop er sygt sjov, nogle gange spændende, lidt action fyldt og mest af alt bare hyggelig. pH er en mega sej hare, som jeg faktisk er sikker på de fleste mennesker vil ende med at holde af!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.