Cookie- og Privatlivspolitik

Honning Margrethe og eventyrhaven

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er roligt fortalt og har en munter og varm grundstemning. Den indeholder dog også dramatiske og triste scener. Flere scener omhandler, at filmens hovedfigurer skal dræbes eller ofres til et truende væsen. I en scene ses en truende figur nærme sig en af filmens centrale figurer, som han har fået til opgave at dræbe, med hævet sabel. Hun er angst og skriger. I en anden scene ses truende soldater gå mod børne- og baby-figurer. Da de dramatiske situationer imidlertid forløses positivt og da det hele foregår i et animeret univers langt fra realisme, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
20.12.2018
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Drôles de petites bêtes
|

Animationsfilmen 'Honning Margrethe og eventyrhaven' handler om den rejsende Apollo, som en dag ankommer til kongeriget Eventyrhaven.

Apollo ønsker med sit store hjerte ikke at forstyrre kongedømmets almindelig liv, som ånder alt fred og idyl på tærsklen til jubilæet af Honning Margrethe, men formår at gøre netop det, da han falder i dronningens kusine Wendys fælde.

Der opstår nemlig panik i hele bistadet, da den smukke og elskede Honning Margrethe pludselig bliver kidnappet, og Apollo bliver beskyldt for at stå bag.

Sandheden er dog, at Honning Margrethe bliver holdt fanget af den jaloux og forræderiske hveps Wendys onde medsammensvorne, mens hun lægger skumle planer om at overtage tronen. 

Nu må Apollo med hjælp fra sine nye venner sammen drage ud på en farlig mission for at redde den sande dronning og kongeriget.

'Honning Margrethe og eventyrhaven' er baseret på børnebogen af Antoon Krings, der også er en af filmens to instruktører.

Vi har tidligere set bier på film i de animerede Bee Movie og Bien Maja.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
3.7
2

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Weekendavisen

    "Animationsfilmen vil især være yndig. Der er heller ingen tvivl om, at det søde lykkes bedre end det farlige og sjove." (Bo Green Jensen)

  • Jyllands-Posten

    "Jeg kender ikke bogen bag, men skal man tro filmversionen, er der ikke meget eventyr at komme efter." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Jeg finder [...] hverken figurerne eller begivenhederne synderligt charmerende." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.