Cookie- og Privatlivspolitik

Honey Boy

Tilladt for børn over 11 år
Filmen indeholder mange dramatiske scener, hvor personerne er ude af balance, kede af det, græder og er vrede. I flere scener får personerne så voldsomme raserianfald, at de udløser voldelige overfald og slåskampe. I en scene fx bliver hovedpersonen overfaldet og slået af sin far. I en anden scene overfalder og slår faderen hovedpersonens voksenven. Filmen indeholder desuden en scene med en voldsom og blodig bilulykke, hvor hovedpersonen bliver kvæstet. Hovedpersonen kommer dog ikke alvorligt til skade. Da hovedpersonen i løbet af filmen viser styrke og handlekraft og filmen samtidig slutter håbefuldt, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
19.12.2019
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Honey Boy
|
Honey Boy

Filmen 'Honey Boy' er skuespilleren Shia LaBeoufs semi-biografiske skildring af sin egen problematiske barndom og forhold til sin far.

Den 22-årige skuespiller Otis er inde på en glidebane, og da han ender i terapi for sit misbrug og psykiske problemer, må han finde roden til det hele.

Det fører tilbage til hans eget 12-årige jeg, der på det tidspunkt er en succesfuld tv-skuespiller i Hollywood anført af sin far, James - en tidligere alkoholiker og voldelige ex-rodeoklovn, som kæmper med sine egne dæmoner.

Shia LaBeouf har selv skrevet manuskriptet og spiller rollen som sin egen far, som han blev belønnet for ved Sundance Festival.

'Honey Boy' opstod efter, at LaBeouf blev anholdt i 2017 og kom i behandling for sit eget misbrug, hvor en af opgaverne bestod i at konfrontere sin fortid.

I rollen som 22-årige Otis ses Lucas Hedges, mens den 12-årige version spilles af Noah Jupe, der tidligere på året medvirkede i Le Mans '66. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
5.2
4.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Filmen har tydeligvis været en form for terapi for Shia LaBeouf, man han formår at gøre 'Honey Boy' personlig, uden at det bliver navlepillende - og fortæller en historie om far/søn-forhold, og hvordan barndomsoplevelser kaster skygger ind i voksenlivet, som alle kan forholde sig til. Stærkt anbefalet." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "Resultatet har ført et fint og bevægende drama med sig, der bugner af godt skuespil. Noah June er et fund i rollen som Otis, og Shia LaBeouf rammer den noget primitive far livagtigt. De er begge to hjerteskærende ..." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "... et indsigtsfuldt og poetisk helingsarbejde, der får almen interesse og bevægende menneskelig relevans. Kunsten og terapien møder hinanden i en varm omfavnelse i 'Honey Boy'." (Nanna Frank Rasmussen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.