Cookie- og Privatlivspolitik

Honest Thief

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk stemning. Den indeholder scener med skuddrab, slåskampe og overfald. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
03.12.2020
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Honest Theif
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX, Babybio, Seniorbio
|

'Honest Thief' er en actionfilm med Liam Neeson i hovedrollen som forhænværende bankrøver.

Tom Carter ønsker at starte et nyt og ærligt liv, efter han har mødt sit livs kærlighed, og vil derfor melde sig selv til FBI. 

I forsøget opdager han dog, at den lokale autoritet er langt værre end ham, og da en masse penge kommer på spil, må han bekæmpe de korrupte agenter for at rense sit navn.

Liam Neeson har tidligere flekset sine actionmuskler i Taken-trilogien og som Ra's al Ghul i to af Christopher Nolans Batman-film.

Instruktøren af 'Honest Thief', Mark Williams, har tidligere produceret actionfilmen The Accountant med Ben Affleck.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (32 votes)
3.9
2.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "Man får altså ikke alene det, man ved, man får, med Liam Neeson i endnu en rolle som martret, problemhærget mand i et hæsblæsende action-forløb, man får ham også puttet ind i en fin, lille kærlighedshistorie med en sympatisk, fornuftig og behageligt uglamourøs moden kvinde, som Kate Walsh spiller præcis sådan." (Helle Sihm)

 • Jyllands-Posten

  "Der sjuskes med motiver hos både skurke og helte for at bringe historien hurtigt hen til det centrale hævnmotiv, men selv ikke i hævnens time har filmen noget nævneværdigt at byde på." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... [instruktøren] leverer en bagudskuende, næsten biedermeiersk tilskåret historie om en mand, der er tæt på at være den rene selvopofrende Robin Hood-pastiche." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Soundvenue

  "Neeson leverer den troværdighed og tyngde, han så ofte er garant for, og filmen er tilpas loyal over for sine karakterer til, at man bliver jævnt investeret i dem. Men det er i dén grad ’jævnt’, der er nøgleordet her." (Kasper Løvborg)

 • Weekendavisen

  "Der er en sympatisk, lavpraktisk atmosfære i filmen, som er skudt i hårdt dagslys på gaden i Boston. Der er ingen falske bunde i plottet. Der er heller ingen udpenslet vold. Neesons modne publikum vil sætte pris på 'Honest Thief'. Den ærlige spænding får ekstra fylde i kraft af stjernens skrøbelighed." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bukselak

Elendig historie, manuskript var dårligt, tynd historie, dårligt skuespil, Liam er blevet for gammel til og spille helt, det var så tydeligt, at han skal droppe denne type film, han nærmest haltede flere steder i filmen, han kan ikke løbe ordentlig længere, det er lige så man krummer tæer flere gange.

Flere gange i filmen, er det ligesom om man bare springer rundt i filmen uden nogen forklaring. Den er simpelthen for tyndt, og ikke være og se i biografen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.