Cookie- og Privatlivspolitik

Homefront

|
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Homefront
|

Action-thrilleren 'Homefront' handler om en tidligere betjent, der flytter til en lille by, hvor han snart opsporer en lokal narko-bagmand.

Filmen er skrevet af Sylvester Stallone.

'Homefront' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sylvester

Endnu en god film med Jason

CINEMANDRUP

Et oplagt action brag med manuskript af Sylvester Stallone og hovedfigur af Jason Statham, så ved alle vi action fans godt hvad klokken er slået. Der er tid til tæsk, eksplosioner og vold i lange baner, men denne gang tilsat et hæderligt forsøg på at fremhæve Statham som en god beskyttende enlig far, der forsøger at gøre det rigtige for sin datter, som faktisk gøres ret overbevisende.

Fortidens hævngerrige synder indhenter vores politibetjent (Statham) som forsøger at leve et stille og roligt liv med sin datter i et lille lokalsamfund og så bryder helvede ellers løs på trods af de bedste intentioner om at redde trådende ud inden tingene eskalere, hvilket giver et ret godt billede af at ord/rygter spredes hurtigere end man kan nå at stoppe dem igen.

Jason Statham giver den som overbevisende enlig forsørger far, der gør sit ypperste for at give sin datter en god og tryg opvækst og det er en ny side at se af Statham, hvilket føles frisk. Vi ved jo at manden i den grad formår at dele øretæver ud – hvilket han også får lov til – men denne følsomme side af ham passer hans karakter rigtig godt. James Franco aka kaldet Gator, er en af filmens bad guys, men her følte jeg ikke, at han trådte nok i karakter. Han gør det skam udmærket, men han bliver gjort til denne ufølsomme, regelbrydende og spontane psykopat som kan finde på alt, men det bliver desværre alt sammen en smule antiklimatisk, når han så ikke er det.

Action, eksplosioner, slåskampe og overskuds macho sætninger er en del af Jason Stathams CV. Han kan disse ting til topkarakter og her har vi at gøre med en instruktør, som også formår at vise Stathams evner, for de slåskampe der er gøres aldeles overbevisende og det er lige så man mærker slaget, sparket på en selv og det er intenst skildret.

Historien er skam ikke ny, men set mange gange før. Og det er vel også et manuskript som ligger lige til højre benet for en mand som Sylvester Stallone at skrive. Filmen er klassisk Statham og så ved fans godt hvad de får, men blot tilføjet en lidt anden side til hans karakter også, som jeg følte gjorde hans skuespil stærkere. Et par plothuller undervejs, men stadig gedigen og slagkraftig underholdning, hvis du trænger til et action BOOM.

osj2507

Film med Jason Statham har det med at være meget ensporet og meget ens, typisk forløb ville være:
Introduktion, møde med de onde, finde frem til hvorfor de er efter vores gode mand, slåskamp, skyde & springe noget i luften, mere slåskamp og en typisk happy ending.

Denne følger meget godt opskriften, men den er lidt bedre end nogen af de andre efter min mening, den har en meget god opdeling mellem vore gode (Jason Statham) og onde fyr (James Franco).
Men det er desværre som om at den onde fyr taber lidt pusten undervejs, han er ond og frygtet hvor ingen kan eller vil røre ham, til at han i sidste ende er "nem" at få ned med nakken.

Der er gode slåskamp scener, gode eksplosioner, masser af ildkamp (uden at ramme vores helt, selvfølgelig), så generelt masser af action.
Men der mangler noget overraskelse, noget der er anderledes fra rutinen, noget man kunne sige skilte denne action film ud fra mange af de andre.

Wayne

Sælger Statham ikke billetter nok? Man kan undre sig over at denne ikke ramte biografen. Underholdningen er helt i top, sammen med fin action.
Der er måske et par plothuller - men hvad gør det når det rigeligt bliver kompenseret for med masser af spænding.

Thomas

En god og intens film med gode skuespillerpræstationer.
Statham er faktisk overbevisende som enlig far, der forsøger at gøre det rigtige, da hans datter får raget sig uklar med den forkerte dreng i skolen. Franco og Bosworth er perfekte castet som henholdsvis den lokale narko-producent og hans psykopatiske narko-søster, som starter det hele.
Det hænder at Stallone kan finde ud af at skrive et godt manuskript (selvom man nogle gange kan blive i tvivl om, om han overhovedet kan skrive!) og dette er en af de gange.
Lej den, køb den, download den. Den er go'! :)

martinuser/906520

Dem der sidder og bestemmer hvilke film der skal i de danske biografer mangler sgu et eller andet. Homefront er super fed især hvis man sætter den overfor den nye meget langtrukkent Jack Ryan.

Frank

Dårlig

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.