Cookie- og Privatlivspolitik

Hold da helt ferie

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hold da helt ferie
|

Komedie i højeste gear med ægteparret Justesen (Axel Strøbye og Lily Broberg) på campingferie. Det går galt fra starten. Planen var, at de skulle af sted uden børn og bestemt uden svigermor. Det lykkes ikke - og så begynder problemerne systematisk og uafviseligt at tårne sig op foran en hårdt kæmpende Axel Strøbye, som til gengæld leverer dén vare, han er en sand mester i.

Det er en ren Strøbye-farce, og selv om han suppleres godt af sin jordnære kone og deres datter - debut til Sisse Reingaard - så er det ham, der trækker læsset. Ud over kanten, naturligvis, i Ankers kompetente instruktion.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jørgen

... "Hold da helt ferie, hvor er Karl Stegger dog lækker i denne her film!" Sådan sagde min kæreste flere gange da vi så denne her film. Jeg er normalt typen der bliver rimelig nemt bliver jaloux, men her måtte jeg sgu give hende ret. Filmen minder om Fars Fede Ferie, og er ligeså sjov. Handlingen er enkel, og handler mest om en camping ferie gone wrong (der sker ting og sager på den campingplads). Filmen er ikke for lang, og alle spiller godt. Min kæreste troede i mange år det var den tidligere statsminister Anker Jørgensen der havde instrueret den, men istedet er det Anker Sørensen. Tror sgu heller ikke jeg ville bryde mig om hvis filmen var ment som en politisk film.
//Jørgen, Skribent og Filmanmelder

Lars Michael

En skide sjov film,minder lidt om MIN SØSTERS BØRN .

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.