Cookie- og Privatlivspolitik

Hjemsøgt

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
12.06.2009
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Haunting in Connecticut
|
I 'Hjemsøgt - The Haunting in Connecticut' er familien Campbell er i en desperat situation, fordi teenagesønnen Matt lider af kræft og der er langt til hospitalet.

Sara er en handlekraftig kvinde, så hun finder et billigt hus, hun kan leje i nærheden. Men lader være med at fortælle resten af familien, hvorfor lejen er så lav. Det finder den syge Matt imidlertid snart ud af!

Først finder de gamle billeder af folk, der tager afsked med deres afdøde, så begynder de at høre lyde og Matt begynder at opleve mærkelige ting; uhyggelige drømme og syner ved højlys dag.

En dag lykkes det ham at åbne en dør ind til et kammer, de ikke kendte til, og det afslører et balsameringsværksted. Familien Campbell er flyttet ind i en gammel bedemandsforretning, og Matt bliver mere og mere overbevist om, at ikke alle de afdøde er flyttet ud igen.

”Hjemsøgt - The Haunting in Connecticut” er baseret på den sande historie om en familie, der på egen krop oplevede, at uhyret under sengen ikke altid kun er en skræmmehistorie for små børn.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (149 votes)
4.3
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmens horder af mumificerede lig leverer en bralrende, visuel danse macabre, men de forbliver effekter frem for reelle trusler, og det er det utroværdige." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "... en ualmindelig klassisk gyser i familie med 'Amityville Horror' og en bunke andre film om morderiske spøgelseshuse. Og hvis man efterlader fornuften i foyeren, skulle underholdningen være sikret." ()

 • Ekstra Bladet

  "... har som sådan en ganske effektiv spændingskurve og giver sig tid til at bygge en stemning op, men ender som mange af sine forgængere i skingre effekter og parapsykologisk sludder. Udmærket skuespil og flotte billeder gør den dog obligatorisk for yndere af genren. Alle andre kan med sindsro springe over." (Henrik Queitsch) ()

 • Politiken

  "... ikke overvældende original, men den er en gyserfilm med højt til loftet, og hvor religiøse motiver indgår på lige fod med hilsner til 'Ondskabens hotel', 'Psycho' og 'Excorcisten', og man føler sig som tilskuer talt til i stedet for talt ned til – uden at få sin nattesøvn ødelagt." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Star

Ok gyser

mikkel knudsen

det er en fed trailer men jeg har ikke set endnu.....

Mel2005

Jeg havde ikke de store forventninger til denne film, og jeg blev positivt overrasket.. Endelig en gyser som er godt lavet! Som fokuserer på gyset og ikke hvor ulækker den kan være... Synes virkelig den var fed, og kan varmt anbefale den!

Mikeuser/835138

Den er for ginial, er du så tosset :P

Den er lavet rigtig godt, og den er vildt sindssyg :)

I skal sku se den i bio eller når den kommer på dvd, tro mig !! :P

Metteuser/17268

det er satme en film som er værd at tage ind og se..
det gør det endnu federe at den rent faktisk er bygget over en sand historie (hvis man self tror på den slags, jeg gør en del)..
Den får helt klart adrelinen op at køre.
Der var et par i biffen, som forlod salen efter en 40min inde i filmen :P

KANON SKRÆMMENDE FILM!

Kaspár

Filmen er lidt overfladisk, set ud fra det perspekt at den spiller på at "være autentisk" / baseret på virkelige hendelser.
Det virker da også fint nok, men den formår ikke rigtigt at skræmme på den gode måde :-) Det er fordi den konstant er forudsigelig, og man VED hvad der sker.

Men den er dog pengene værd. Vil man gerne se en gyserfilm, som er bedre end gennemsnittet er dette et muligt bud.

God fornøjelse.

Nico

Hvis man er til gysere og kan lide at få chok i gyser film så tag ind og se den den er værd at se !! :D

Malou

Det her er en rigtig uhyggeligt film, og hvis man elsker gysere ligesom jeg så skal den ses! Den var virkelig fed! Det er længe siden jeg har set en så god gyser... Ikke så megetsplat, men nogle gode chok og meget psykisk...

Martin Raskuser/304154

Det der med aben man! Jeg var flad af grin!

Martin Raskuser/304154

fuck nogle nice meninger, enig

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.