Cookie- og Privatlivspolitik

Hitman's Wife's Bodyguard

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en særdeles actionfyldt grundstemning. Den indeholder mange udpenslede og langvarige voldsscener, blodige drab, dvælen ved lig samt en enkelt scene med tortur. Da filmen også indeholder en distancerende humor, og da hovedpersonerne klarer sig til sidst, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
15.07.2021
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hitman's Wife's Bodyguard
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX, Babybio, Seniorbio
|

Action-komedien 'Hitman's Wife's Bodyguard' er opfølgeren til The Hitman's Bodyguard, hvor en livvagt får til opgave at beskytte verdens bedste lejemorder.

Efter hændelserne i den første film er livvagten Michael Bryce officielt gået på orlov i et forsøg på at tage en pause fra våben og vold. Men lejemorderen Darius Kincaids kone, Sonia, har andre planer for Michael.

Darius er nemlig forsvundet, og Sonia skal bruge livvagtens hjælp til at finde ham. Inden længe bliver både Michael, Darius og Sonia viklet ind i en international sammensværgelsen, og de tre er nu de eneste, der står imellem Europa og en hævngerrig galning.

Action-trioen har brug for al den hjælp, de kan få, og de besøger derfor Michaels far under rejsen. En far, der overrasker både filmens karakterer og publikum.

'Hitman's Wife's Bodyguard' er ligesom dens forgænger en grovkornet og voldelig action-komedie, hvor tempoet er højt og dialogen er rap.

Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson er tilbage i hovedrollerne, mens de denne gang for alvor får selskab af Salma Hayek i rollen som lejemorderens kone. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (42 votes)
4
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "'Hitman's Wife's Bodyguard' udmærker sig ved at være fuldstændig blottet for nærvær, men alligevel overraskende charmerende." (Casper Hindse)

 • Jyllands-Posten

  "Aldrig har det været mere ligegyldigt, om Europa blev reddet eller ej." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Man behøver ikke engang ærgre sig over, at handlingen fortoner sig i tågerne, for her er man blot ude efter at få folk til at mikse grin og adrenalinrush i en, meget lang, pærevælling." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Soundvenue

  "I 'Hitman's Wife's Bodyguard' får Reynolds og Jackson en ny chance for at vise, at de fungerer sammen som the odd couple. Og igen leder man med lys og lygte efter kemien. [...] Alt andet mangler dog også: humor, sammenhængende plot, spænding." (Peter Kruse Dam Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
MarkusStepH

Så længe man ikke tager filmen alvorligt og man blot er her for vild action og hurtig comedy.
Der er ikke blevet sparet på effekterne og castet fungerer rigtig godt sammen.
Filmen er mere underholdende ind F9

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.