Cookie- og Privatlivspolitik

Hitman

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
30.11.2007
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hitman
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Hitman aka. Agent 47 er blevet trænet til at være professionel lejemorder. Hans vigtigste våben er hans mod, snarrådighed og stolthed i hans arbejde. Nummeret 47 er både de to sidste tal i den stregkode han har tatoveret i nakken og hans eneste navn.

Men jægeren bliver den jagede, da 47 bliver viklet ind i et politisk kup. Både Interpol og det russiske militær jaget Hitman gennem Østeuropa, mens han prøver at finde ud af hvem der står bag og hvorfor de vil have ham sat ud af spillet. Men den største trussel mod 47 bliver måske hans underbevidste samvittighed og uvante følelser vækket af en smuk pige med ar på krop og sjæl.

Danske Ulrich Thomsen spiller med som russisk skurk i denne længe ventede filmatisering af et af de mest populære computerspil nogensinde - 'Hitman'!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (52 votes)
3.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
aipheluser/994573

IO Interactives spilfigur Hitman blev et så stort hit ude i verden, at han blev opkøbt af Eidos. Og når noget rammer plet i et medie er det nemt at lave fejlslutningen, at så kan succesen også overføres til film. Men der findes flere eksempler på mislykkede forsøg end det modsatte. Og når man ikke engang gider gøre sig umage ved at ryste posen lidt, men bare kører på rutinen og genbruger lidt fra James Bond, Bourne og hvad der ellers er populært i tiden, så får man et sminket lig uden fantasi og visuel opfindsomhed, der slet ikke rummer spænding eller får adrenalinen til at stige på drengeværelset foran playstationen. Game over.

gyldenløve

de kunne jo ikke tage historien fra spiller (som er dansk og mega fedt) så synes de har gjort et godt job med historien nogle steder synes jeg de falder lidt af på den men eller en meget fin film og godt castet

Frank

Dårlig film

Wayne

Ikke at det er mærkeligt, for det er en hjernevasket morder det handler om. Men jeg var også ved at falde i søvn, flere gange.

Jeff

A very boring movie about a video game hitman.

Wolverine

altser at filmatisere en spilfigur er altid en svær ting men de er da sluppet nogenlunde omkring emnet vil jeg sige. historien er trations tro ændret helt fra spillet da instruktørrer åbenbart ikke skal svare for nogen eller noget i den sammenhæng. Meget "hitman" ser man ikke det er mest flugt men det kan da også nydes.
Vil til slut lige brokke mig over at Jason Statham ikke spiller hovedrollen da han ville være den perfekte i stedet for Timothy Oliphant som generelt har et baby ansigt ved siden af spil versionen.
Det er ikke en film jeg er begejstret for men den får 3 stjerner for god underholdning. jeg kan i øvrigt se at jeg ikke er den eneste der kunne se ligheden med transporter

von d´Ofpond

Et must for fans af spillet - men absolut god, og overraskende RÅ film for fans af actionfilm.. for mig er den i familie med "The Transporter"-filmene. Værd at se, god action - men nok ikke en klassiker.

Filmen fanger miljøet i spillet (spillene!) men har mere fokus på action, og misser dermed de muligheder spillet giver for de "stille dræbere"... :-)

Men alt-i-alt: denne type film, der ...hm... er et spin-off af et spil, er sjældent lykkedes så godt som her.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.