Cookie- og Privatlivspolitik

Hitch

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
11.03.2005
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hitch
|

Alex "Hitch" Hitchens er den legendariske – og anonyme – dating doktor i New York, der har hjulpet utallige enlige mænd over øhbøh-stadiet og lige i hjertet på deres drømmes kvinde. Mod betaling, naturligvis.

Mens Hitch har travlt med at coache den meget gennemsnitlige Albert, som er brændt varm på glamourøse Allegra Cole, render han selv ind i præcis den kvinde, der kan efterlade selveste Hitch som et famlende, forelsket fjols: Sara Melas, en skarp og lækker sladderjournalist, der følger hvert et skridt, Allegra Cole tager.

Ikke nok med at Hitch er foresket til op over begge sine markante ører, han skal samtidig passe på ikke at afsløre sit notorisk tjekkede alter ego overfor gossip-reporteren over alle...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
3.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Selvom den er forudsigelig som alle andre romantiske komedier, så er det ikke til at stå for den charme Will Smith og Kevin James giver til deres roller! En god film til en dag hvor man bare vil smile!

Maria

Hitch er bare en sød, lidt skæv, rom-com. Will kunne sagtens lave mere af denne her genre, selvom det primært er Kevin James der gør filmen sjov.

Jeg elsker dog det opsvulmede ansigt, Will får sig på et tidspunkt i filmen. Det var klasse humor!

Jeff

Smith is handsome and charming and James is charming and funny, but there are too many things that just didn’t work for me.

Wayne

Sjov film med Will i rollen, som ham der har tjek på det hele, og så alligevel ikke....

Katja

Kan dertil anbefale at man anskaffer sig soundtracket!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.