Cookie- og Privatlivspolitik

Hestehviskeren

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
The Horse Whisperer
|

Under en ridetur på sin hest Pilgrim, kommer 14-årige Grace McLean ud for et uheld: Hun bliver kørt ned af en stor truck. Både Pilgrim og Grace har store mÚn efter ulykken - fysisk og især psykisk. Pilgrim er blevet vild og ustyrlig, og Grace sygner langsomt hen og mister troen på livet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Man får to film til én pris. Den ene historie er om Grace (Scarlett Johansson) og hendes hest, som begge er kommet svært til skade under en ulykke, hvor hendes bedste veninde samtidig blev dræbt. Den anden historie er en romance mellem Grace's mor (Kristin Scott Thomas) og Tom (Robert Redford).

Filmen indeholder mange utrolige flotte landskabsbilleder fra Montana og meget imponerende og rørende heste scener. Desværre fylder Kristin Scott Thomas alt for meget, og hendes flirteri og lange blikke til Robert Redford er virklig irriterende i længden. Jeg køber slet ikke kærlighedshistorien, som fylder mere end halvdelen af filmen. Man kunne således nemt skære over en time af filmen og stadig have alt det essentielle med.

Wayne

Rørende hestehistorie, om at genfinde styrken.

Pattyuser/688370

Fuld stjerner fra min side. Det er en sand klassiker som man kan se igen og igen :)

Frank

Dårlig film

Nanna

Klart min yndlingsfilm.! Kan se den igen og igen.. Er dog lidt skuffet over, at de har ændret nogle detaljer fra bogen ..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.