Cookie- og Privatlivspolitik

Hereafter

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
03.02.2011
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hereafter
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

'Hereafter' er et overnaturligt drama med Matt Damon, instrueret af Clint Eastwood.

En kvinde i Frankrig og en ung dreng i England kommer ud for begivenheder, der får dem til at granske over livet efter døden.

George besidder synske evner, men ønsker at undslippe en fortid som medium.

Disse menneskers liv vikles ind i hinanden med udgangspunkt i spørgsmålet: Hvad venter en, når man dør?

I 'Hereafter' forsøger de alle tre at finde sandheden, og under deres søgen bliver deres tro på, hvad der måtte eksistere efter livet, rykket.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (127 votes)
4
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Både Cécile de France som Marie og Matt Damon som George spiller med ukrukket præcision, og sådan er filmen også instrueret. Den er fundamentalt spændende og dybt fængslende..." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... en pose blandede bolsjer. Fascinerende og vakkelvorn, momentvis fremragende, men også behæftet med et overlæsset og fejldisponeret manuskript. Alligevel skal filmen alt i alt klart anbefales." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... helt usensationel - og død go'!" (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "I en ikke helt elegant konstruktion væves de tre forløb sammen. Men til gengæld er der rigtig mange gode stunder undervejs. Især Damon er exceptionelt god... " (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... som i al stor kunst forløses også her tragedien, smerten og ensomheden i menneskelig samhørighed, ægte håb og glædestung fremtid. Den snart 81-årige Clint Eastwood er større end nogensinde." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... den franske fortælling virker halvhjertet, og de to charmerende tvillingedrenge kan desværre ikke spille skuespil... Og selv de gode, lavdramatiske passager kan ikke maskere, at 'Hereafter' er en film, man håber ikke bliver Eastwoods sidste. For det ville være et trist testamente." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "... hænger udmærket sammen, men skønt den er skabt af en mester, er den ikke noget mesterværk, snarere en gråmeleret ting til tre stjerner." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Clinten er blevet ældre - det er umuligt at kalde ham gammel, for han tør stadig gå nye veje, og de skal vel bære ham væk før han stopper.

Men mon ikke han alligevel tænker lidt på tiden efter, i denne film?

På en måde er han muligvis influeret en smule af Alejandro González Iñárritu - for han fortæller 3 skæbner, som ender med at krydse hinanden, og giver en smule håb for fremtiden.

Frank

Dårlig film

Lars Michael

det var godt nok en fusser ,jeg troede virkelig at det var en film man sagde yes nu kommer der en ny top film med Clint Eastwood står bag ved kamera.men nej en fusser skulle jeg falde i søvn eller se den færdig..jeg så den færdig...og jeg kom ikke videre

Amanda

Den vil jeg da gerne anbefale. Det er en rigtig god historie og det er rart at se Matt Damon spille andet en action film. Han er en forrygende skuespiller.
Mvh

S. Rico

Er den 80-årige Eastwood ved at forberede sig på, hvad der mon venter på den anden side? Det kan ikke overraske, at denne mesterinstruktør, som tidligere har lavet en perlerække af sentimentale film, tager døden op som tema i denne glimrende film.

Vi følger tre personer i hhv. London, Paris og San Fransisco. Det bliver hurtigt klart, at det er kontakten med de dødes verden, som er den røde tråd i de tre historier. Og halvvejs inde i filmen er det også let at regne ud, hvordan disse historier i sidste ende vil blive bundet sammen. For har man set film af eksempelvis Robert Altman eller Inñárritu, så ved man, at personerne selvfølgelig ender med at møde hinanden trods de umiddelbart store afstande.

Det er en stærk og intens film, som er meget interessant at følge - det meste af tiden. For det kan ikke undgå at blive en lille smule kedeligt i den sidste halvdel, hvor man ligesom ved, hvor det bærer hen ad. Men bestemt seværdig.

Rikkeuser/920141

Jeg var inde og se filmen lidt spontant med en veninde, så vi havde ingen anelse om hvad det var vi gik ind for at se.

Istarten er den langtrukken og forvirrende at følge med i. Men senere kommer der forskellige og spændende punkter i filmen.
Så generalt synes jeg det er en okay film, en man burde se, selvom den kan være langtrukken (:

Zuma_

Indrømmet. Jeg ELSKER Clint Eastwoods film. Herafter, er ikke hans største, men den viser momenter og sider af livet, som er genkendelige - og måske også af døden.

Louise

... at man skulle se noget super spændende, men det skulle man så IKKE. Langtrukken og kedelig.

Peter L.user/714593

Spontan film, hvor ingen af os havde nogen forventninger ud over Clinten og Damon, men kors hvor blev vi begge skuffede. Lang tid siden jeg har set folk forlade biografen midt i filmen og hold nu op vi andre var tæt på osse.
Meget langtrukken, et ekstrem gennemsigtigt "plot" og ingen store skuespillerpræstationer. Og spænding var der på intet tidspunkt.

Asliuser/70487

Jeg blev skuffet da jeg kom ud af salen. Det var virkelig en kedelig film og man savner de "gode gamle" Clint Eastwood film. Håber ikke det bliver hans sidste film, for så vil det virkelig være en dårlig slutning! Filmen vil ikke anbefales. Brug jeres penge på noget mere fornuftigt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.