Cookie- og Privatlivspolitik

Helmut Newton: The Bad and the Beautiful

Tilladt for alle
Filmen er fortalt i et roligt tempo og har en let grundstemning. Den indeholder scener, hvor der indgår fotos af nøgne mennesker med forskellige former for seksuel udstråling. Da ingen af fotografierne skildrer seksuel samvær, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn

Se mere på medierådet.dk
19.08.2021
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Helmut Newton: The Bad and the Beautiful
|

Dokumentarfilmen 'Helmut Newton: The Bad and the Beautiful' dykker ned i en af 1900-tallets vigtigste fotografers værker og arbejdsmetoder, hvor kvinderne i Newtons professionelle liv, taler ud om samarbejdet med ham foran såvel som bag kameraet.

Filmen indeholder interviews med prominente kvindelige ikoner som Charlotte Rampling, Grace Jones, Isabella Rossellini og Anna Wintour.

Helmut Newton (1920-2004) blev en af sin generations største fotografer, der definerede sort-hvid fotokunst, brugte erotisk ladede tematikker samt bidrog til bl.a. 'Vogue' og andre prominente magasiner.

Portrættet skulle have haft verdenspremiere på Tribeca Film Festival i New York, som desværre blev aflyst og kan nu i stedet ses i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
5.2
4.5

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Helmut Newtons kunstneriske vision var aldrig til at tage fejl af, og ny dokumentarfilm viser den røde tråd gennem hele hans imponerede værk." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Overordentligt underholdende og begavet dokumentarfilm om en af nyere tids mest indflydelsesrige fotografer" (Nanna Frank Rasmussen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.