Cookie- og Privatlivspolitik

Heartbreaker

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
28.07.2011
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
L'arnacoeur
|

I 'Heartbreaker' er Alex en skæg og charmerende professionel charlatan, hvis job og speciale er at sabotere andre folks forhold.

Alex er manden, man ringer til, når folk i visse kredse ønsker visse relationer afbrudt. Det er bestemt ikke altid kønt, men til gengæld er det sjovt, og Alex har det fortrinligt med sin usædvanlige profession.

Da et af hans mål viser sig at være den underskønne og rodløse Juliette, får det ham til at indse, at den perfekte plan for opbrud ikke nødvendigvis findes, når der er tale om ægte kærlighed.

'Heartbreaker' har Romain Duris (Det slag mit hjerte sprang over) og Johnny Depps kone, Vanessa Paradis, i hovedrollerne.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (40 votes)
4.5
4.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Hver eneste scene er nemlig skrevet med blik for både morsomheder, snurrige påfund, der driver historien frem, og garanti for aldrig at tabe vores hjerter på gulvet." (Jacob Wendt Jensen)

 • Børsen

  "... sommerens bedste romantiske komedie." (Morten Dürr)

 • Politiken

  "... er muligvis lige så uoriginal som vaniljeis på en sommerdag, men også lige så sød og forfriskende." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "... sød for alvor, florlet i stilen og sjov på de rigtige steder. Spænding og romantik balancerer. Man tror på kemien, så længe det varer, tonen er sexet og intelligent." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Esbenuser/222283

Ofte forbinder man franske film med fine fornemmelser, men denne film kunne lige så godt være lavet i Hollywood. Karaktergalleriet med funny sidekicks, farlige mænd og de romantisk involverede er ganske standard - det samme er plottet.

Præmissen med at en fyr bliver ansat til at ødelægge dårlige forhold er dog ganske sjov, og hvad holder filmen oppe. Romain Duris gør det ganske godt som vores Hearbreaker, og minder i MANGE episoder om danske Nikolaj Lie Kaas. Han er sjov akavet og seriøs på samme tid.

Ud over den noget hurtige slutning kan denne romantiske komedie anbefales til en hygge aften.

Liv

Går den i nu i Esbjerg ?

Daniel Bentien

Desværre går 'Heartbreaker' kun i Café biografen i Odense og Grand Teatret i København.

Hilsen Daniel - kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.