Cookie- og Privatlivspolitik

Headhunterne

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
22.09.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hodejegerne
|

I 'Headhunterne' er Roger (Aksel Hennie) en charmerende svindler, kunst-tyv og Norges mest succesfulde headhunter. Han har tilsyneladende alt og er gift med den smukke galleriejer Diana (Synnøve Macody Lund).

Diana præsenterer Roger for Clas Greve (Nikolaj Coster-Waldau), der ikke bare den perfekte kandidat til enhver topstilling - han er også i besiddelse af et nærmest uvurderligt Rubens-maleri.

Roger øjner chancen for med ét at blive sine økonomiske problemer kvit – og begiver sig ud på sit største kup.

Indbruddet hos Greve går problemfrit, men på vej ud opdager Roger noget, der gør, at det snart er ham selv, der bliver jagtet …

’Headhunterne’ er en thriller baseret på Jo Nesbøs roman.

Se videointerview med Nikolaj Coster-Waldau

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (474 votes)
4.7
4.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "'Headhunterne' er spændende, medrivende og vittig. Kulørt krimiunderholdning på højt plan." (Birgitte Grue)

 • Berlingske

  "'Headhunterne' er først og fremmest en film, der ikke skammer sig over at ville underholde, og flintrer ad sted som en halshugget høne. Plottet (...) er grinagtigt usandsynligt, men midt i den fortættede og opfindsomme handling smider man med måbende henrykkelse sin skepsis fra sig." (Kristian Lindberg)

 • Børsen

  "Morten Tyldum (har) begået en lydefri og tekstnær adaption, en gave til alle Nesbø-fans." (Morten Dürr)

 • Ekstra Bladet

  "Det er ikke neglebidende spænding helt på samme måde som i f.eks. 'Millennium'-trilogien (...) Til gengæld er 'Headhunterne' befriende meget morsommere og desuden tæt besat med lysende biroller og skæve karakterer." (Kirstine Krefeld)

 • Jyllands-Posten

  "Filmatiseringen af en Jo Nesbø-krimi forsøger at gøre Stieg Larssons Millenium-succes kunsten efter. 'Headhunterne' er hæsblæsende, farverig og temmelig utroværdig. Men den har internationalt format." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "chokkene (...) udvirker Tyldum alene ved vinkler og lys, locations og tempo. Hvis thrilleren er en populærsport i nordisk film og tv lige nu, står han til en guldmedalje." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "'Fargo' (1996) og 'No Country for Old Men' (2007) af brødrene Coen, samt ikke mindst Sam Raimis 'A Simple Plan' (1998), er oplagte forløbere. Alligevel bliver den norske bondejokkethriller modtaget som noget originalt. Den er i hvert fald nordisk og meget vellavet." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Virkelig en underholdende film, hvor jeg slet ikke blev skuffet.
Helt sikkert en film der kan gå hen og blive en af de bedste norske film.

Nikolaj

Historien er fin nok, men realistisk det er den ikke.

Bjerg

God film, med masser af spændning og fart på. Uden tvivl en thriller der er hver at se! Og så er den norsk, men føles som noget langt større.

Wayne

Jeg havde læst Jo Nesbø's roman i forvejen, så der var ikke de store overraskelser at hente. Romanen var nemlig skrevet nærmest som et filmmanuskript. Jeg har måske en enkelt anke, der handler om slutningen. Spoiler Alert; Enhver retsmediciner vil konstatere hvornår en person er død, særligt når det er sket et par dage tidligere - men det er ikke filmens skyld, det er forfatterens. Hovedpersonen gør det godt, ligesom han gjorde i Max Manus - god underholdning.

Marianne Lykkeuser/561483

Især Aksel Hennies præstation er til 6 stjerner. Det jeg synes gør filmen god er kort fortalt jagten og kampen for overlevelse. Og ikke mindst kærligheden der sejrer, trods mindreværdsfølelse.

Movie-fanatic

Sjældent er SÅ velspillet, instrueret, filmet & scenograferet en SKANDINAVISK action-basker, landet på min hornhinde!!!!!!

Her er FULD skrue, fra første sekund! Rollerne kunne IKKE være besat mere perfekt, og ALLE (selv ned til Bård Ove´s lille "bondemands-rolle"!!!) afleverer skuespil-præstationer, som BURDE udløse en gaveregn af priser!!!

Ide-grundlaget, manuskriptet og IKKE mindst KLIPNINGEN, er i ABSOLUT elite-klasse!!! Selv musikken holder!!!

Bedste skandinaviske THRILLER jeg NOGENSINDE har set!

Asbjørn

hvad sker der når man blander international værdig action med skandinavisk sort humor? Man får fem stjerner for fortrinlig underholdning og humor.

Kimuser/264153

En tåbelig film af værste skuffe, - jeg var ved at gå flere gange, -i kan ikke være bekendt af sætte noget så afstumpet og ringe op, - en mega bæ

Mikkel_en

Det var en rigtig go film.. lang tid siden jeg havde set så go en film.
er du til spænding så skal du gå ind og se den..

Christinauser/249545

Godt plot, god humør, meget spænding.
Var meget positivt overrasket!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.