Cookie- og Privatlivspolitik

Have You Seen My Movie?

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
14.02.2019
| |
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Have You Seen My Movie?
|

‘Have You Seen My Movie?’ er noget så sjældent som en underholdende konceptfilm, hvor scener fra godt 120 års filmhistorie glider sammen til én fortælling. Vel at mærke en fortælling, der samtidig er en kærlighedserklæring til det mest magiske rum, som findes: Biografen.

I biografen kommer ørkener, kys, feberfantasier og galakser til live. Men starter magien ikke allerede, når lyset slukkes? Følelsen af armlænets plys, filmprojektorens snurren, det gennemlyste støv i lyskeglen, det lille ritsch fra billetten, gåturen forbi striben af plakater i lobbyen – hvis nogen har glemt bare lidt af den magi, bliver den vækket til live her. Nostalgisk, men også vittigt og sanseligt.

Paul Anton Smith har været på en ukuelig, årelang jagt og samlet klip, der danner en dansende kæde af scener: Køens samtaler. Den irriterende popcorn-gnasker bagved. Glamour og blitz på den røde løber. Den forsigtige hånd lagt om skulderen på sidedamen. Panikken i operatørrummet, når filmen knækker (medbring gerne en ven fra den digitaliserede æra). Samt små og store guldklumper fra filmhistorien, som biografens publikum reagerer livligt på. På tværs af tiden – men i samme rum.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
4
3

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Rundturen i filmkunsten og især dens mere kulørte afdeling er udført med imponerende overblik og sans for den nørdede detalje, men i længden bliver det også en noget strabadserende øvelse." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.