Cookie- og Privatlivspolitik

Harry Potter og Halvblodsprinsen

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
17.07.2009
| |
2 timer 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Harry Potter and the Half-Blood Prince
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, 2D DanskeUnde Særvisning, 2D Særvisning
|
Billetter

I ’Harry Potter and the Half-Blood Prince’ (Harry Potter og Halvblodsprinsen) har Voldemort strammet sit greb om både Mugglerne og troldmandsverdenen. 

Hogwarts er ikke længere et sikkert sted at opholde sig, og Harry Potter har mistanke om, at faren ligger indenfor skolens mure. 

Dumbledore er dog mere opsat på at forberede ham på den endelige kamp, som han ved nærmer sig, og sammen forsøger de at finde den nøgle, der kan afsløre Voldemorts forsvar. For at gøre dette rekrutterer Dumbledore sin gamle ven og kollega, levemanden Professor Horace Schnobbevom, som menes at have vitale informationer, der kan bruges mod Voldemort.

'Harry Potter and the Half-Blood Prince', den sjette film i serien, solgte 597.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9646 votes)
4.7
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... har for meget karakter af at være »mellemstation« til at sætte dybe spor i hukommelsen, men er tilforladelig, sød og ganske underholdende." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "... uforløst og frustrerende. Alligevel kan man dårligt kalde 'Halvblodsprinsen' for en mislykket film. Den er blot ikke lige så forrygende vellykket, som mange af de andre film i serien." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Den omhyggelige Potter-læser vil savne meget, men pyt, Yates sammendrager og koncentrerer på en effektiv måde, som også respekterer Rowlings roman." (Birgitte Grue) ()

 • Jyllands-Posten

  "Hvis filmen som helhed ikke er rigtig helstøbt, stemmer den i hvert fald forventningerne til seriens finale ganske højt." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "Det er ikke så lidt imponerende, at Yates med ’Halvblodsprinsen’ har lavet den foreløbig bedste Harry Potter-film, simpelthen ved at lade universet og stilen modnes med personerne." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "... særdeles godt skåret. ... Dramatisk set udgør filmen et hængsel, der uden at skabe uro skal forlænge spændingen..." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Harry Potter og Halvblodsprinsen er tilbage i topform efter den seneste Harry potter film

Rasmus

Den er god og sørgelig.

Mariam

Det bare det bedste jeg har læst/set!!..

Emil

Virkelig spænende film, jeg synes det er rigtig fedt man får at se Voldemort som barn.

Nikolaj

Er de små Flashbacks undervejs. Det giver mig kuldegysninger hver gang. Slutningen er jo også rigtig god, De fleste havde nok ikke troet, den ville ende sådan.

Nikolaj

Endnu en god Harry Potter-film men ligesom Fønix-ordenen synes jeg den mangler lidt tempo. Jeg synes det er en fremragende overgang fra bog til film i denne situation, og selvom den har et lidt sløv tempo, så kan den sagtens anbefales!

Malene

Jeg synes filmen er helt fantastisk, og alle skuespillerne er perfekte til deres rolle! Kan super godt lide at filmene bliver lidt mørkere (i samme takt som bøgerne). Elsker den :D <3

Mikkel Poulsen

Dave Legeno er blevet fundet død kun 50 år gammel efterlader en datter på 20 år, mine tanker går til hans familie R.I.P. Du spillede rigtig godt som. Fenrir Greyback i Harry Potter 6-8 http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/dave-legeno-dead-harry-potter...

Jacob

Den endelige jagt på Lord Voldemorts mørke hemmelighed indledes, men instruktøren kæmper for at bringe den ellers fremragende handling i bogen om til film, men det er desværre ikke en vellykket mission. Selv da den mystiske titelkarakter afslører sig selv føler man, at endda et mindre begavet barn kunne gætte det.

Maria

Halvblodsprinsen var rigtig god, men at de tilføjede scener som IKKE foregår i bogen, for at gøre filmen mere spændende, er IKKE i orden!

Attack of the Burrow ødelagde alt for mig, og er årsagen til at jeg ikke længere læser eller genlæser en bog, kort tid før filmen baseret på den skal ses, fordi jeg ikke vil huske den for tydeligt og dermed være mere kritisk over filmens små detaljer. ;)

Der var desuden ALT for meget Harry/Ginny kærlighed.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.