Cookie- og Privatlivspolitik

Harry Potter og Flammernes Pokal

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
18.11.2005
| |
2 timer 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Harry Potter And The Goblet Of Fire
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I 'Harry Potter and the Goblet of Fire' (Harry Potter og Flammernes Pokal) er det 4. semester på Hogwarts, og i år afholdes den storslåede intermagiske begivenhed, turneringen i Magisk Trekamp, hvor elever fra tre skoler skal dyste mod hinanden.

Deltagerne vil blive stillet overfor tre udfordringer, som skal klares i løbet af skoleåret. Disse opgaver vil stille store krav til deres evner, deres magiske kræfter, deres mod, deres kløgt, og ikke mindst deres evne til at tackle farlige situationer.

Faktisk er Magisk Trekamp så farlig, at der er elever, som er døde i forsøg på at udføre opgaverne, så man skal være over 17 år for at melde sig til. Og når man først har lagt sit navn ned i Flammernes Pokal og dermed meldt sig til trekampen, kan man ikke trække sig tilbage. Man skal gennemføre! Det er en uopsigelig magisk kontrakt.

Harry ønsker ikke at deltage, men nogen har lagt hans navn ned i Flammernes Pokal. Der er nogen, der ønsker ham ondt, og nu stilles han over for de hidtil mest krævende udfordringer i sin unge troldmandskarriere.

'Harry Potter and the Goblet of Fire', den fjerde film i serien, solgte 683.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (219 votes)
5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Harry Potter og Flammernes Pokal er tæt på at være den bedste jeg har set i serien.
Måske oppe ved siden af Harry potter fangen fra Azkaba(3).

De virker også som om at de bliver bedre og bedre, og det er en fornøjelse.
En fantastisk slutning i filmen der gør at jeg glæder mig til at se den næste film i rækken.

Bo

Mine børn elsker at få læst godnathistorie, og da de blev gamle nok, kastede vi os over de illustrerede udgaver af Harry Potter. Herefter så vi filmene. Flammernes Pokal er klart vores yndlings indtil videre, både film og bog. Dramaet er på sit højeste, og spændingen og overraskelser skuffer ikke. Vi venter med at se de andre film, til vi kan læse de illustrerede udgaver. Vi lytter endvidere også til Harry Potter lydbøger online. Det er historier, der gør sig godt på alle medier må man sige.

Rasmus

Lidt for Mørk en film syntes jeg. Det der med magisk trekamp og slanger gør den lidt for mørk med fungerer godt.

Mickey

jeg har set alle filmne utallige gange, og ud fra bøgerne, ja så havde jeg kæmpe forventninger til den fjerde filmatisering, fordi jeg vidste at der var SÅ meget potentiale i dén fortælling!
Og mine forventninger blev mere end indfriet! Jeg vil ikke uddybe, da det ville tage en hel artikel at gøre, men Flammernes Pokal fortsatte udviklingen som Alfonso Cuaron satte igang med Azkaban, og udførte det til perfektion. Man udvidede universet, og der blev skruet HELT op for de visuelle elementer (indeholder e flotteste scener af alle Potter-film)
Samtidig var arakterende så godt udviklede, og det var også rart at se Harry vokse til en mere badass helt, og det lange hår hjalp da også.
Alt i alt er Flammernes Pokel den bedste i denne franchise -skarpt efterfuldt af Azkaban ;)

Daniel

Er selv stor fan af harry-potter serien!

Flammernes Pokal er en af de klassiske film jeg selv syntes var det største vendepunkt i film-serien, den udfolder sig i sammenhængen med 5'eren i Film-Serien og udspiller sig til et større sammenhæng mellem godt og ondt til 6, 7 og 8'eren.

Alt i alt et mesterværk udført til sidste detalje efter bedste ydeevne!

Emil

Den har en mørkere tone end de andre film, jeg elsker når Harry Potter skal klare alle de udfordringer. Fed film gode effekter og god handling.

Nikolaj

Dette er muligvis den bedste film i Harry Potter-serien. En god historie, som starter på en nogenlunde uskyldig måde med den magiske turnering. Filmen trapper op i et rigtig godt tempo til den fantastiske afslutning hvor det magiske univers for alvor ændrer sig til det mørkere.

Nikolaj

Helt klart den bedst Harry Potter film der er lavet. Der er en magisk tuneringen med drager, uhyggelige undervands væsner, og en uhyggelig labyrint. Især starten er også fremragende, den gamle mands død. Skrækøje Dunders karakter er også herlig eller mere uhyggelig, synd at man aldrig rigtigt noget at se så meget til den rigtige skrækøje Dunder i de efterfølgende film.

Der kan komme nogle små spoiler.

Slutningen er jo også fantastisk, Voldemorts genopstandelse, Cedrics død, og tja skrækøje Dunders forvandling til Bartemius Ferm Jr.

Malene

Denne film er SÅ fantastisk, elsker alt ved Flammernes pokal. Denne og så Dødsregalierne del 2 er mine ynglings - det er dem jeg ser mest :D <3

Jacob

Med en magisk turnering i vente, og en fjendes genkomst er der ikke bare tale om fantastisk fantasy, men efter min mening tale om den bedste i serien om drengen med det særlige ar i panden. Det hele er så gennemført, og med nogen af de fedeste drager. Jeg elsker simpelthen Flammernes Pokal ud over alle grænser.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.