Cookie- og Privatlivspolitik

Harry Potter og Dødsregalierne - del 1

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
18.11.2010
| |
2 timer 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, 2D DanskeUnde Særvisning, 2D Særvisning
|
Billetter

'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1' (Harry Potter og Dødsregalierne - del 1) er første del af filmatiseringen af J. K. Rowlings syvende og sidste bog.

Voldemort har overtaget Ministeriet for Magi og troldmandsskolen Hogwarts. Harry Potter, Hermione Granger og Ron Weasley har besluttet at fortsætte Dumbledores arbejde og finde resten af Horcruxerne, så de kan besejre Voldemort.

Men kampen bliver svær, for Harry, Ron og Hermione har fået en dusør på deres hoveder, og de må leve i skjul, mens de forsøger at fuldføre deres mission.

'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1', den syvende film i serien, solgte 588.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3045 votes)
5.3
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... stor og flot, men også mørk og skummel... på en måde er det lidt vemodigt at se Harry Potter blive voksen, for nok er historien om ham stadig underholdende, men hans bedrifter er altså ikke nær så sjove, som de var engang." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... en film, hvor historien ikke rigtig hænger sammen... Men derfor skal den ses alligevel... forrygende og original visuel gestaltning af J.K. Rowlings univers." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Den er forvirret, forvirrende og handlingen trækkes i langdrag... læsset med fabelagtige special effects og hæsblæsende handling... men noget mangler alligevel: magien!" (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Den dybere mening og sammenhæng må man (gen-)læse bøgerne for at få, men filmen har drive nok til, at man ikke sidder og fortaber sig i undren over detaljerne, men hænger på, fordi det er helt grundlæggende medrivende, spændende og velspillet." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Første halvdel af Harry Potter-finalen er to en halv times ujævnt forspil til anden halvdel... meget kan vise sig at fungere anderledes, når dobbeltfilmen kan ses i sin helhed... " (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "... alle filmkunstneriske og animationstekniske sejl er sat... Der er unægtelig rigtig mange ingredienser i HP-sovsen ved denne (næst)sidste ombæring og ikke tid til at dvæle ved særlige lækkerbiskener... en film, der i dén grad ’fortsættes i næste nummer’." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Harry Potter alene i verden.
Det bliver til et underlig spil, hvor man må gemme sig og håbe på det bedste.
Jeg savnede meget ved den her film.
Og det gør jeg når jeg skal se forsættelse.
Bliver det ikke bedre næste gang, så skulle de måske haft droppet den her ide.

Rasmus

Intet mindre.

Emil

Men stadig underholende film og en god Harry Potter film.

Nikolaj

Man formåde at lave den geniale del et, som er meget bedre end del to, hvis i spørg mig.

Jeg synes den fungere rigtigt godt i det stille og rolige tembo, og man formår at få fortalt et rigtigt godt eventyr.

Nikolaj

Man mærker for alvor mørket stramme til den i 1. del af dødsregalierne. Den er langt fra den bedste i serien, men den formår at bygge godt op til den store afslutning i del 2.

Selvom filmen ikke er mindeværdig, så skal den ses! Den er flot og magisk som altid!

Malene

Jeg simpelthen elsker denne Harry Potter film. Elsker så til gengæld alle HP filmene - men synes alligevel de har formået at få meget med fra bogen. Flotte animationer og musikken er eminent til denne film <3

Jacob

Med opdelingen af sidste del af Harry Potter startede Warner Bros. en ny trend, og selvom Dødsregalierne Del 1 er en smule langtrukken er det stadig solid fantasy. Men ligesom med bogen forundres man over, at trioen nu pludselig finder Horcruxer på stribe i forhold til i 'Halvblodsprinsen'.

Thomas

I Half-Blood Prince vidste de ikke hvad de havde at gøre med. At de overhovedet fandt en Horcrux er rimelig imponerende i forhold til, at de ikke vidste hvad de skulle lede efter. Som der bliver forklaret: de kan være hvad som helst... Det er først i del 1 efter Dumbledores død, at de tænker over hvad der havde betydning for Tom Riddle og på den måde finder ud af hvad Horcruxerne kunne være og hvor.

Camilla BK

Igen en virkelig god film i serien! Effekterne er gode, skuespiller er formidabelt... har egentligt ikke så meget andet at sige... en film jeg kan se igen og igen uden at blive træt af at se den :)

Andreas

Endnu en fantastisk film i Harry Potter serien, som lever fuldt om til forventningerne. De eneste 2 ting ved filmen der trækker LIDT ned er slutningen, som jeg mener godt kunne være lidt mere åben. Den anden ting er, at jeg synes filmen bliver lidt langtrukken hen ad vejen specielt da Ron er taget væk, men det er også bare små ting. Alt i alt er det en rigtig god film, som ligger godt op til den endelige finale.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.