Cookie- og Privatlivspolitik

Harmonium

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
12.01.2017
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fuchi ni tatsu
|

I det japanske drama 'Harmonium' driver familiefaren Toshio et maskinværksted i sin garage, da han en dag får besøg af Yasaka, som er en gammel bekendt fra fortiden.

Manden er arbejdssøgende og mangler et sted at bo, så Toshio lader ham være assistent, og giver ham tag over hovedet.

Hustruen Akié er imod beslutningen, men ombestemmer sig, da Yasaka bl.a. hjælper datteren med at øve på sit stueorgel. Han bliver langsomt en del af familien, men senere opstår der problemer, da Akié og Yasaka får følelser for hinanden.

'Harmonium' vandt juryprisen i sidekonkurrencen Un Certain Regard på Cannes Film Festival 2016. Der er tale om et japansk familiedrama, som i de seneste år har været repræsenteret ved Min søns familie og Søstre, men denne gang befinder vi os i den mere dystre ende af skalaen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
6
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... forsøger at være både familiekrønike og thriller. Begge dele er lidt ferske i løden til at begynde med, men hen ad vejen får familien farve i kinderne og thrilleren puls." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "Som skildring af en 'almindelig' japansk familie med for mange hemmeligheder gemt bag den høflige facade har 'Harmonium' skarphed, men som thriller er den en kende undervældende." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.