Cookie- og Privatlivspolitik

Happy Together (1997)

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til Medierådet for Børn og Unge og får derfor en lovpligtig 15-års censur.

Se mere på medierådet.dk
24.06.2021
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Chun gwong cha sit
|

Filmen 'Happy Together' er instruktør Wong Kar-wais ekstravagante kærlighedsdrama og roadmovie (af en slags).

Det homoseksuelle par Ho Po-wing og Lai Yiu-fai rejser fra Hong Kong til Argentina for at finde sig selv og hinanden. Men da de kører mod vandfaldene ved Iguazu, går et eller andet galt.

Ho Po-wing forlader sin kæreste og begynder at tage sig betalt for sine seksuelle ydelser, mens Lai tager arbejde som dørmand på en tangobar i Buenos Aires og forsøger at spare sammen til sin hjemrejse.

'Happy Together' genforene Wong Kar-wai med stjerneskuespilleren Tony Leung, der arbejdede sammen på film som In the Mood for Love og The Grandmaster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
3.5
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "... 'Happy Together' betyder måske ikke noget særligt i mange homoseksuelle kredse, men dens genistreg er ikke at handle om homoseksualiteten overhovedet, men om kærligheden mellem to mennesker, der i øvrigt hverken er romantisk anlagt eller særlig søde ved hinanden." (Kristoffer Hegnsvad)

  • Soundvenue

    "Wong Kar-wai bringer sit uforlignelige blik for tabt kærlighed til homo-miljøet, hvor den brænder stærkere end i nogen anden film, mesterinstruktøren har skabt. Snyd ikke dig selv for dette essentielle LGBTQ-drama om to elskere, der prøver at finde dem selv og hinanden i Buenos Aires travle gadeliv." (David Madsen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.