Cookie- og Privatlivspolitik

Happy End

Tilladt for børn over 11 år
Filmen er roligt fortalt, men har en anspændt og konfliktfyldt stemning. Den omhandler store familieproblemer og følelser, såsom had, død, omsorgssvigt, alkoholisme, senilitet og livstræthed, særligt set fra et 11-årigt barns perspektiv. Enkelte scener viser også fysisk vold og slagsmål. I én scene bliver en mand overfald med slag og spark og i en anden scene brækkes en mands finger. Da volden og handlingens mest dramatiske begivenheder dog ikke er vist udpenslet, og da filmen er fortalt i et roligt tempo, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
29.03.2018
Originaltitel: 
Happy End
Genre: 
Spilletid: 
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Billetter

Resumé

Dramaet 'Happy End' følger den velhavende Laurent-familie, der driver et stort firma i byggebranchen.

Familien forsøger at opretholde deres perfekte facade, men et selvmord, et uheld på byggepladsen, en alkoholisk og ustabil søn samt en senil bedstefar gør det svært for matriaken Anne, der langsomt kan mærke, hvordan det hele er ved at ramle.

I centrum af ensemble-fortællingen står datteren Fantine, som bliver endnu et symptom på familiens deroute. 

'Happy End' er tyske Michael Hanekes efterfølger til den Oscar-vindende Amour, hvor både Isabelle Huppert og Jean-Louis Trintignant er tilbage på rollelisten. 

Det satiriske drama spidder kløgtigt borgerskabets hykleriske facade, der gemmer på mørke hemmeligheder og moralske skrumpler. (copyright: kino.dk)

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.