Cookie- og Privatlivspolitik

Hallam Foe

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.02.2008
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hallam Foe
|

'Hallam Foe' er for alvor en anderledes kærlighedsfilm, der kan slå benene væk under hvem som helst, og allerede har gjort det ved flere internationale filmfestivaler.

Hallam (Jamie Bell) er ude af stand til at komme sig over sin ustabile mors død i en drukneulykke. Han mistænker sin beregnende stedmor, faderens opgraderede sekretær, for at have hamret hul i familiens båd med det katastrofale resultat.

Omstændighederne får Hallam til at flygte til Edinburgh uden en krone på lommen dybt fortvivlet og frustreret. Her lykkes det ham at få en køkkentjans på et femstjernet hotel og begynder at trives.

Lige indtil hans årvågne øjne en dag rammer en underskøn pige, personalechefen på Hallams hotel, og et umuligt og befriende forhold indledes mellem den unge Hallam og den 30-årige Kate (Sophia Myles).

'Hallem Foe' er en magisk, klog og skarp britisk film med musik af Franz Ferdinand.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Muggauser/8186

Hallam Foe gjorde et stort indtryk på mig. Det er en anderledes film, hvor Jamie Bell er fantastisk. Han spiller virkelig godt.
Jeg blev et totalt nervevrag, da Hallam kravlede rundt på tagene, for tænk nu, hvis der er nogen, som så ham?!
Jeg synes ikke, det er en typisk kærlighedsfilm, denne her har meget mere dybde. Den har mange gode værdier og selve stemningerne og skuespillerne, gør filmen suveræn.
Slutningen er, i følge mig, desærre en smule for åben.
Se denne fantastiske og anderledes film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.