Ginger & Rosa

Censur 11
11. Apr 2013
90 min
UIP
Ginger & Rosa
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.4 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I dramaet 'Ginger & Rosa' har to engelske teenagepiger været tætte veninder, siden de blev født samme dag på samme hospitalsstue.

Tiden er 1960erne, og Den kolde krigs atombombetrussel påvirker de to piger, der lader sig skræmme af tanken om verdens undergang.

Gingers forældre er ikke sammen, og selvom hendes mor gør sit bedste, er Gingers far ikke den bedst tænkelige rollemodel. Inden længe begynder Ginger at flirte med den radikale venstrefløj, mens Rosa, der er mere optaget af religion, lader sig forføre på en helt anden måde.

'Ginger & Rosa' er en britisk film produceret med støtte fra Det Danske Filminstitut, og det er en af Lars von Triers faste samarbejdspartnere, Anders Refn, der har klippet filmen.

Instruktøren Sally Potter, der er et anerkendt navn i filmbranchen, er især kendt for kunstnerisk udfordrende film som 'Orlando' (1992), hvori Tilda Swinton spiller den kønsløse og udødelige titelkarakter.

'Ginger & Rosa' byder på birolle-præstationer af Christina Hendricks (Mad Men), Annette Bening (The Kids Are All Right) og Alessandro Nivola (Coco avant Chanel), men det er Elle Fanning (Super 8) og Alice Englert (Beautiful Creatures), der bærer filmen som Ginger og Rosa.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: