Cookie- og Privatlivspolitik

Gunpowder Milkshake

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
Gunpowder Milkshake
|

Actionfilmen 'Gunpowder Milkshake' introducerer et nyt univers af seje kvindelige actionhelte og lejemordere.

Filmen handler om Sam, der som 12-årig blev efterladt af sin mor - en professionel snigmorder - hos et hensynsløst forbrydersyndikat, The Firm, som hun arbejdede for.

Den voksne Sam er 15 år senere gået i sin mors fodspor og er topfarlig hit-woman. Men da en opgave går galt, vælger Sam at beskytte en uskyldig 8-årige pige mod The Firm, hvilket også gør Sam til et mål for organisationen.

Hun må nu slå sig sammen med sin mor og gruppen, The Librarians, for at overleve mod The Firms hær af iskolde dræbere.

'Gunpowder Milkshake' har et stærkt hold af kvindelige skuespillere, heriblandt Karen Gillan, der spiller Nebula i Guardians of the Galaxy og Avengers: Endgame, og Lene Headley kendt fra 'Game of Thrones'. Mens instruktøren tidligere har stået bag gyser-thrilleren 'Big Bad Wolves'.

Filmen ser ud til at gå i actionfodsporene på Kill Bill, Kick-Ass og Birds of Prey blandet med et lejemorder-univers a la det vi kender fra John Wick-filmene. En fortsættelse er allerede på tale.

'Gunpowder Milkshake' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu
0
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TheDayDreamer

Så kom den første trailer til "Gunpowder Milkshake" (en af de absolut fedeste filmtitler ever!) og WOW hvor er den her film bare røget direkte op på toppen af min "Must see" liste for i år!" både visuelt, actionmæssigt og hvad angår plottet virker det her til at blive mega fedt!! Underholdning for ALLE pengene!

https://www.youtube.com/watch?v=a1rzaxH9bNM

TheDayDreamer

Action-thrilleren"Gunpowder Milkshake" (er det ikke bare en AWESOME titel!?), der beskrives som et voldeligt mix imellem Kill Bill og Baby Driver, er virkelig kommet på min radar!

Idag er det kommet frem at Netflix har fået streamingrettighedeene til filmen i amerika, men at planen stadig er en biografpremiere på det internationale marked (hvilket jeg er rigtig glad for, for den her vil jeg SUPER gerne opleve på det store lærred!)

Ud fra de promo stills der indtil videre er blevet frigivet, ser den her virkelig ud til at blive noget specielt! Jeg elsker stilen og tonen de går efter!

Nu mangler vi bare en trailer så vi kan se hvordan det spiller sig ud!

https://deadline.com/2021/04/netflix-gunpowder-milkshake-deal-stx-studio...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.