Cookie- og Privatlivspolitik

Gummi T

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
16.05.2012
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gummi T
|

'Gummi T' er en animeret familiefilm baseret på Ole Lund Kirkegaards 'Gummi-Tarzan' om den skvattede knægt Ivan Olsen.

Til dagligt får Ivan bank og buksevand af skolens bøller, og når han kommer hjem til sin far, som er stor fan af Tarzan, får Ivan at vide, at han slet ikke er lige så dygtig og stærk som Junglens Konge.

Han er kun en "Gummi Tarzan", men alting ændrer sig, da Ivan møder en heks og får superkræfter for en enkelt dag. Ivans far er begejstret for sin søns nye styrker, men det er ikke altid sjovt at være så stærk og dygtig.

Og da superkræfterne ikke forsvinder som planlagt, beslutte Ivan sig for at finde heksen, så han igen kan blive sig selv. Ole Lund Kirkegaards populære børnebog blev filmatiseret af Søren Kragh-Jacobsen i 1981, og nu kan man se historien om Ivan Olsen som animationsfilm.

Samme filmstudie stod bag sidste års Orla Frøsnapper, og også denne gang leveres stemmerne af en lang række kendte danske skuespillere.

 

'Gummi T' kan også ses i 3D.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (136 votes)
3.6
3.4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Omkring ti gange i løbet af filmen er der åbenlyse fejl i 3D-dybderne... Lad mig derfor forsigtigt anbefale at se 'Gummi T' i to dimensioner, for inde bagved den svigtende teknik kæmper en ganske fin historie til de mindste for at komme ud." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Der er en bedre historie gemt hér... havde ambitionsniveauet bag 'Gummi T' været lidt højere, kunne både bemeldte unger OG deres forældre godt have fået noget mere med hjem." (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  "... ['Orla Frøsnapper'] havde meget svært ved at være en hel spillefilmslængde. Det er som sådan ikke noget problem her. Og fortællingens hjerte er såmænd også intakt. Til gengæld kniber det noget med persontegningen, der aldrig kommer ud over det noget endimensionale eller karikerede." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... nyskabelserne er hverken ambitiøse eller synderlig velvalgte... 'Gummi T' er fin på sine helt egne præmisser, men når ikke Kirkegaards historie til sokkeholderne. Dertil er den alt for ligegyldig." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... hele Lind Kirkegaards visuelle såvel som mentale univers er ramt på en prik, og med veloplagt fortællerytme og vittig dialog opfylder 'Gummi T' alle mirakelønsker..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
tina

super sjov film

Hannahuser/547548

Jeg var inde og se den med mine børn, og vi kedede os det meste af filmen igennem.
Jeg synes ikke, at historien i denne her udgave bliver fortalt særlig godt, og de elendige animationer, gør ikke oplevelsen bedre.

Christine

Dejligt at se de gamle børnebøger i film udgave. Er dog ikke så vild med sprog bruget.

 niceuser/446455

SJOV FILM VI GRINEDE EN DEL MIG OG MIN SØN

Henriette

Ok børnefilm. Men synes ikke den var super. Nogen sjove kommentarer... Ikke en film jeg var så vild med at se med sønnen

:-)user/328480

En dårlig fortolkning af den oprindelige gummitarzan. Den er ikke specielt god, men er sikkert lærerig for de helt små

Julie

Når man har set den rigtig Gummi Tarzan, an man ikke undgå at blive skuffet gang på gang imens man ser filmen. Intet fra den rigtige historie er blevet bevaret, den er ikke specielt morsom eller godt tegnet, og slet ikke den gode, hyggelige og morsomme historie, jeg kender fra min barndom. Den kunne have været lavet MEGET sjovere. Øv øv.

Mai-brituser/541000

Det er en kanon god film. Den er lavet godt.

Mai-brituser/541000

Skide sjov film.

Monicauser/627786

De store var godt underholdt, så et godt alternativ til en dag med træls vejr, og familien skal samles.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.