Cookie- og Privatlivspolitik

Gulliver's Travels

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
10.02.2011
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gulliver's Travels
|

I eventyr-komedien 'Gulliver's Travels’ spiller Jack Black hovedrollen som rejse-journalisten Lemuel Gulliver.

Gulliver vil imponere sin redaktør og sejler derfor ud til Bermuda-trekanten. Det bliver dog et eventyr ud over alle forventninger, da han havner på en ø befolket af ”lilleputterne”, som han tårner sig op over.

Men han bliver langsomt ven med lilleputterne, og det viser sig, at de kan lære noget af hinanden. Han må dog snart hjælpe lilleputterne med at sejre i et stort slag mod nabo-folket og deres mekaniske kæmpe.

'Gulliver's Travels’ er en moderne udgave af Jonathan Swifts klassiske roman.

I andre roller ses Emily Blunt (The Wolfman, The Young Victoria) og Jason Segel (I Love You, Man, Forgetting Sarah Marshall).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (127 votes)
4.4
2.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... Strålende kan man ikke kalde denne koksede komedie." (Ebbe Iversen) ()

  • Ekstra Bladet

    "Utroligt, at man ikke har fået mere ud af så spektakulært et forlæg." (Henrik Queitsch) ()

  • Politiken

    "... En okay, men absolut forglemmelig underholdningsbagatel for barnlige sjæle." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmen har potentiale til at kunne være rigtig god. Men den forbliver alt for fjollet. Ja, jeg ved godt, at man ikke kan forvente en mørk og dramatisk film, når man kombinerer Jack Black med Gullivers Rejser. Men man havde heller ikke behøvet at gå helt over i den anden ende af skalaen. For at få en idé om, hvor fjollet Gulliver's Travel er, så vil jeg påstå, at Snehvide filmen med Julia Roberts til sammenligning er en meget alvorlig og dyster film... Jack Black gør dog et udmærket stykke arbejde og hæver filmen op til et lille 3-tal.

Wayne

Kan lide Jack Blacks humor, kombineret med rockmusik, eller også synes man det er for plat. Jeg hører som regel, og også denne gang til de første.

nitotreuser/9527

Rigtig sjov og underholdende film, gode skuespillere og sød historie. Man skal se den.

VictoriaKuser/892933

Jeg elsker JB (Jack Black)! Han er en god, sjov og anderledes skuespiller, som er god i film. Jeg regnede derfor med, at Gullivers Travels, ville være et hit. Der var nogle sjove ting i den, med skilte, men ikke mere end det! Jeg kunne godt se at de prøvede at gøre den rigtig sjov, og den var fin nok, men.. Jeg kunne godt have savnet noget meget... Jeg ved det ikke rigtigt. Noget mere historie.. Nogen ville nok synes at GT var en ENORMT sjov film. Andre (som mig) ville ikke synes det... Jeg ved ikke hvad jeg skulle sige, hvis nogen spurgte mig, om jeg synes de skulle se den. GT er en meget 'smag & behag' agtig film!!

KÎd-LûzÊ

Filmen er da okay hvis du synes konceptet er godt men jeg synes de køre i den samme gamle spand Jeg synes de skulle finde et lidt andet koncept men (3) Stjerne fra mig

- Jeg vil ikke anbefale filmen hvor mindre du virkelig keder dig

BT

Jeg synes, nu at det var en meget underholdende 3-stjerners film. Hvad der dog løftede filmen op til de fire stjerner, for mit vedkommende, var helt klart Chris O'Dowd, hvis komiske talent de store filmselskaber burde tage at få øjnene op for! (:

Nicklasuser/770199

Mage til usammenhængende og kikset film skal man godt nok lede længe efter. Med mindre du er hard core Jack Black fan, så gå en stor bue uden om den.

Majauser/545648

Lad vær med at betale mere for at se denne film i 3D - det eneste der er 3D er underteksterne !!!!

Bøvsen!user/15663

Gulliver's Travels er en yderst underholdende film, som tager publikum med ud på en rejse fyldt med komedie.

alexander

den gjorde ikke det store indryk. den havde ca 7 sjove episoder og resten var halv sjovt med film referencer der er brugt alt for mange gange (især starwars) selve historien kender man jo. udover det kan 3D effekten ikke bruges så spar penge og se den på dvd for det er en sofafilm, men heldigvis en ok sofafilm. derfor de 3 stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.