Cookie- og Privatlivspolitik

Gulliver's Travels

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
10.02.2011
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gulliver's Travels
|

I eventyr-komedien 'Gulliver's Travels’ spiller Jack Black hovedrollen som rejse-journalisten Lemuel Gulliver.

Gulliver vil imponere sin redaktør og sejler derfor ud til Bermuda-trekanten. Det bliver dog et eventyr ud over alle forventninger, da han havner på en ø befolket af ”lilleputterne”, som han tårner sig op over.

Men han bliver langsomt ven med lilleputterne, og det viser sig, at de kan lære noget af hinanden. Han må dog snart hjælpe lilleputterne med at sejre i et stort slag mod nabo-folket og deres mekaniske kæmpe.

'Gulliver's Travels’ er en moderne udgave af Jonathan Swifts klassiske roman.

I andre roller ses Emily Blunt (The Wolfman, The Young Victoria) og Jason Segel (I Love You, Man, Forgetting Sarah Marshall).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (127 votes)
4.4
2.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... Strålende kan man ikke kalde denne koksede komedie." (Ebbe Iversen) ()

  • Ekstra Bladet

    "Utroligt, at man ikke har fået mere ud af så spektakulært et forlæg." (Henrik Queitsch) ()

  • Politiken

    "... En okay, men absolut forglemmelig underholdningsbagatel for barnlige sjæle." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmen har potentiale til at kunne være rigtig god. Men den forbliver alt for fjollet. Ja, jeg ved godt, at man ikke kan forvente en mørk og dramatisk film, når man kombinerer Jack Black med Gullivers Rejser. Men man havde heller ikke behøvet at gå helt over i den anden ende af skalaen. For at få en idé om, hvor fjollet Gulliver's Travel er, så vil jeg påstå, at Snehvide filmen med Julia Roberts til sammenligning er en meget alvorlig og dyster film... Jack Black gør dog et udmærket stykke arbejde og hæver filmen op til et lille 3-tal.

Wayne

Kan lide Jack Blacks humor, kombineret med rockmusik, eller også synes man det er for plat. Jeg hører som regel, og også denne gang til de første.

nitotreuser/9527

Rigtig sjov og underholdende film, gode skuespillere og sød historie. Man skal se den.

BT

Jeg synes, nu at det var en meget underholdende 3-stjerners film. Hvad der dog løftede filmen op til de fire stjerner, for mit vedkommende, var helt klart Chris O'Dowd, hvis komiske talent de store filmselskaber burde tage at få øjnene op for! (:

Nicklasuser/770199

Mage til usammenhængende og kikset film skal man godt nok lede længe efter. Med mindre du er hard core Jack Black fan, så gå en stor bue uden om den.

Majauser/545648

Lad vær med at betale mere for at se denne film i 3D - det eneste der er 3D er underteksterne !!!!

alexander

den gjorde ikke det store indryk. den havde ca 7 sjove episoder og resten var halv sjovt med film referencer der er brugt alt for mange gange (især starwars) selve historien kender man jo. udover det kan 3D effekten ikke bruges så spar penge og se den på dvd for det er en sofafilm, men heldigvis en ok sofafilm. derfor de 3 stjerner.

Maiuser/536333

btw så jeg filmen i udlandet nærmere bestemt USA hvor filmen har været et stykke tid :)

Maiuser/536333

så filmen igår xD den er mega EPISK! :D sådan godt remake af den gamle der er tilpas moderne til at involvere den yngre generation :) Jack Black er awesome igen...

skuespil godt
historie god og god moderne remake

det bedste referencerne til alle mulige ting, som Kiss og Star wars, Guitar Hero og Titanic osv i den dur

er sikker på at filmen nok skal få sin del af "Hate" fra de danske anmeldere! men så må de slå koldt vand i blodet og huske
at
en film kan godt være awesome selvom den ikke bryder nogen grænser eller noget

mikkel knudsen

det er 2 gode trailer og jack black han er en rigtig god skuespiller og han har været med i mange...han er på en båd også kommer han til en ø hvor han er mega stor...og han bliver også venner med dem der bor på øen og så kommer der nogen skibe hen til øen og han ta noget af sit tøj af og han går ud i vandet og alle de skibe de skyder på ham men det gør ikke ondt på ham.....men det skal nok blive en fantastisk film....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.