Cookie- og Privatlivspolitik

Guillermo del Toro's Pinocchio

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en eventyrlig og tiltagende dramatisk grundstemning og indeholder flere dystre og lettere uhyggelige sekvenser. Eksempelvis krigsscener og eksplosioner, karakterer der omkommer eller trues på livet og scener med uhyggeligt udseende overnaturlige væsner og dyr. En gennemgående karakter er tynget af sorg og fremstår flere steder ude af fatning og vred. Det voldsomme indhold er imidlertid ikke udpenslet fremstillet og de mest dramatiske scener forløses inden for relativt kort tid og flere steder med humor eller musical-indslag. Da filmen samtidig indeholder rolige passager, der viser varme og venskab mellem karaktererne, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn i alderen 7-11 år. Den får derfor en 11 års grænse.

Se mere på medierådet.dk
24.11.2022
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Guillermo del Toro's Pinocchio
|
Billetter
Guillermo del Toro's Pinocchio plakat

Filmen 'Guillermo del Toro's Pinocchio' er en mørkere version af den populære historie om Gepetto, der skaber en dukke, som kommer til live.

Vi følger Pinocchios drilske og ulydige eventyr.

'Pinocchio' bygger på en italiensk børnebog fra 1883 af Carlo Collodi, som er blevet filmatiseret adskillige gange før, mest berømt i Disneys tegnefilmversion fra 1940.

Instruktøren Guillermo del Toro er kendt for sine fantasifulde og mørke universer, der bl.a. tæller mesterværket Pans labyrint og Oscar-vinderen The Shape of Water.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
4.8
4.3

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Mexicanske Guillermo del Toro har bevist sit værd med film som 'Pans labyrint' og Oscar-vinderen 'The Shape of Water', og i sin version af den velkendte historie formår instruktøren at lade den uforfalskede fortælleglæde vokse hele vejen ud gennem lærredet." (Rikke Bjørnholt Fink)

  • Kristeligt Dagblad

    "Rå, grum, sjov, overraskende, udfordrende, og fuld af lyst til give sit publikum en ny oplevelse, en ny forståelse af det, vi troede, vi kendte, i stedet for bare at give os tryghed. Den er vanvittigt flot i sin næsten håndgribelige stop motion-teknik." (Per Juul Carlsen)

  • Soundvenue

    "Med 'Pinocchio' fornemmer man også tydeligt mexicanerens evne til at fortælle eventyrlige historier med visuel bravur. Desværre sidder man stadig med en underlig fornemmelse af at have set det meste før." (Lars R. Knudsen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.