Gud eksisterer, hendes navn er Petrunya

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående rolig og dialogpræget stemning. Der er imidlertid et antal scener, hvor mennesker er kede af det, vrede, eller de skændes. Flere gange ses filmens hovedperson blive behandlet nedværdigende og med ringeagt. I ét tilfældes ses en rude blive knust og efterfølgende politi, der slår med knipler. Da det voldsomme imidlertid er kortvarigt, ikke er udpenslet, og da der ikke ses personer komme til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
12.11.2020
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gospod postoi, imeto i' e Petrunija
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|
Billetter

Filmen 'Gud eksisterer, hendes navn er Petrunya' handler om en lille by i Makedonien, hvor den lokale præst hvert år i januar smider et trækors i floden.

Hundredvis af mænd springer i for at fange det, da det siges, at held og succes vil følge manden, der fanger korset resten af hans dage.

Ved en uventet drejning springer Petrunya også i vandet og formår at fange korset før alle andre; til de mange konkurrenters store vrede - hvor vover en kvinde at tage del i deres tradition?

Folk i samfundet, kirken og ikke mindst hendes forældre reagerer vidt forskelligt på den pludselige krise. Helvede bryder løs, men Petrunya står fast. Hun vandt korset - gud skal vide at hun kan bruge lidt held - og for første gang bliver hun faktisk set! 

Mere omtale af 'Gud eksisterer, hendes navn er Petrunya' følger...

Skal du se Gud eksisterer, hendes navn er Petrunya?
(6 stemmer)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.