Greenland

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en anspændt og dramatisk grundstemning, afbrudt af varme familiescener. Der er en række scener med katastrofe-action – med eksploderende kometer, der udsletter hele byer og menneskehorder, der flygter i panik. I situationer ses folk udvise lovløs og primitiv adfærd i form af skyderier, slagsmål, kidnapning og drab. Skildringen af katastrofen og volden er imidlertid forholdsvis ublodig og ikke udpenslet. Filmens hovedkarakterer er handlekraftige og historien bliver forløst positivt. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
13.08.2020
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Greenland
|
Billetter

Thrilleren 'Greenland' handler om en familie og deres kamp for overlevelse, mens en komet er på vej til at udslette Jorden.

Mens familien hører frygtelige nyhedshistorier fra hele verden, hvor kometens fragmenter jævner hele byer med jorden, må de forsøge at finde et sted, de kan være beskyttet mod undergangen.

Undervejs oplever de nye sider af menneskeheden, både gode og dårlige, men deres omgivelser gribes af panik og lovløshed.

'Greenland' har Gerard Butler i hovedrollen som John Gerrity. Butler kæmpede også mod naturens kræfter i Geostorm, mens han nok er mere kendt for film som London Has Fallen og 300.

Skal du se Greenland?
(78 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.