Cookie- og Privatlivspolitik

Good Time

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
12.10.2017
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Good Time
|

Thrilleren 'Good Time' følger den kriminelle Connie, der efter et mislykket bankrøveri får anbragt sin demente bror Nick i spjældet.

Nu gælder det for Connie om at få sin bror ud hurtigst muligt, men da han selv er eftersøgt af politiet, bliver det en lang nat i New Yorks gader.

'Good Time' har Robert Pattinson i hovedrollen som den unge mand på flugt, og Nick spilles af Benny Safdie, der sammen med sin bror, har instrueret filmen. 

Hovedrolleindehaveren slog igennem med Twilight-franchisen, som den lækre vampyr Edward Cullen. Sidenhen er han blevet anerkendt for sit skuespil, og hans præstation i filmen er bl.a. blevet sammenlignet med Robert De Niro i Taxi Driver.

Safide-brødrene fik en Guldpalme nominering til Cannes Film Festival 2017, men det var Ruben Östlund, som løb med statuetten for The Square. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
4.4
4

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "... konsekvent hektisk tænkt og klippet, fotograferingen fremragende klaustrofobisk, lydsporet skingert støjende ..." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.