Cookie- og Privatlivspolitik

Good Bye Lenin!

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
29.08.2003
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Good Bye Lenin!
|

Den tyske film 'Good Bye Lenin!' starter kort før Murens fald, hvor den unge Alex bliver vidne til sin præmiesocialistiske mors hjerteslag. Otte måneder senere vågner hun af sin koma, men efter råd fra lægerne må hun for Guds skyld ikke høre om de omvæltninger, der har fundet sted. Så ville hun bare få endnu et hjerteslag!

Alex har ikke noget valg: Han må lave familiens lejlighed om til et veritabelt DDR-reservat. Det er et illusionsnummer og en historieomskrivning, der kræver stor kreativitet af den opvakte søn, der skal bekræfte den sengeliggende mor i, at verden endnu ikke er gået af lave.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (101 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bettina

Det er gennemtænkt. Det holder. Det er sjovt.

Nikolaj

Selvfølgelig tror man ikke helt på alt, der foregår i filmen. Men den er lærerig, og giver et temmelig interessant billede i hvordan Tyskland nu engang var.

S. Rico

Det er mere trist drama, end det er komedie. Den smule humor der er, er meget underspillet og ikke noget der fanger mig. Som historisk drama og undervisningsmateriale, så er den dog ganske interessant. Dog alt for lang i forhold til indholdet.

Wayne

Vi sættes tilbage til tiden før, under og efter murens fald. Stedet er Østberlin.

Vi bliver sat ind i de store forandringer, som fandt sted - og får samtidig en fantastisk varm fortælling om en familie som har større udfordringer end de fleste.

Katja

Denne film skildrer på en humoristisk og alvorlig måde hvordan tilværelsen var for østberlinerne - både i tiden under murens isolation men også efter dens fald! Det er en spændende historie om en familie og dens udfordringer både på godt og ondt!

Se den for at blive klogere på Østberlinerne og den omvæltning de stod overfor da muren faldt!

Det er et stykke Tysklandshistorie som bliver serveret ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.