Cookie- og Privatlivspolitik

Going the Distance

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
16.09.2010
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Going the Distance
|
'Going the Distance' er en romantisk komedie med Drew Barrymore.

Erin og Garrett mødes, og kemien mellem dem gnistrer. De starter en sommerlang flirt, som ingen af dem dog forventer holder.

Efter 6 uger skal Erin tilbage til San Francisco, og Garrett må blive i New York. De vil gerne fortsætte forholdet, men kan det overleve distancen?
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (108 votes)
4.6
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den er måske ganske morsom i sig selv, på den tæer­krummende måde, men komikken, der hælder til det lavkomiske med uendelig mange referencer til under bæltestedet, står konstant i skærende kontrast til den romantiske historie i filmen." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Historien er forudsigelig, men sød... Og så holdes det hele på sporet af Drews og Justins uafviselige kemi på lærredet." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Desværre er ingen af de involverede stærke eller charmerende nok til at løfte denne romantiske komedie meget over skridthøjde - hvor meget af den overfriske humor i øvrigt befinder sig." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "'Going the Distance' er en blanding mellem en romantisk komedie og et følsomt drama, men den bekender sig ikke helhjertet til nogen af genrerne. Det er faktisk filmens force." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Man er aldrig rigtigt i tvivl om, hvordan historien vil ende, men alligevel er ’Going the Distance’ en romantisk komedie, som både på den korte, humoristiske bane og den længere, medmenneskelige hævder sig betragteligt over gennemsnittet." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
FilmFaxuser/1051580

Selvom 'Going the Distance' ikke bringer noget særligt nyt til sit emne - fordi den skær over den samme skabelon som andre kærligheds historier gør, så fungere den under sine dejlige genretræk, og det er trods alt det vigtigste hvis man først og fremmest forventer en film der gerne skulle holde hvad den lover. Den fungere til gengæld under alle de steder den skal, og har alt i alt et glimrende indhold af munter stunder og sprøde jokes, der nok skal få kæresteparret til at holde hinanden i hånden i længere tid en hvad de havde regnet med. Skuespillet fortjener også en lille kompliment, for Drew Barrymore og Justin Long, gjorde det rigtigt godt som filmens elskværdige hovedpersoner, og var på den måde med til at få de outrerede komiske situationer figurerne bliver sat i, til at virke realistiske selvom de er hensat til fiktionens verden - altså fordi narrativen er så stramt skruet sammen og fordi dialogen sprudler af overskud og accentuerer sine karakterer frem for at drukne dem i de værste slags replikker. Alt i alt så er 'Going the Distance' en udmærket film, men heller ikke mere. Den er sød, sjov og til tider charmerende, som alt i alt gør at man ikke tør sætte alt for mange fingre på den, men den trækker heller ikke særligt meget op, i forhold til de mange lignende fortællinger.

- Skrevet af: Katrine

Nicoline

Jeg lejede Going The Distance i Block Buster en kedelig søndag aften og jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at den ville være så god !
Den er sød uden at blive for sød, den er fyldt med god humor og historien er super god og original. Jeg elsker Drew Barrymore's rolle som Erin, hun fyrer den ene geniale replik af efter den anden og Justin Long er også bare fantastisk.
Det var simpelthen en fornøjelse at sidde og se denne film som hurtigt gik hen og blev en af mine yndlingsfilm. Jeg kan se den igen og igen uden at blive træt af den !
Piger, se den ! :)

Amalieuser/32907

Det er længe siden jeg har grint så meget til en film som jeg gjorde til denne!
Skide sjov og skide sød!
6 stjerner!!

Nanse

Going The Distance er en sød og hyggelig film, med masser af humor! Rigtig god underholdning til en kedelig aften. Justin Long og Drew Barrymore spiller rigtig godt sammen, der er god kemi...Christina Applegate er også virkelig sjov som den gifte, beskyttende og seriøse søster, som er lige ved at gå neden om og hjem..omkring det spisebord, utrolig morsomt!

Julieuser/16680

Going the Distance er en skøn film, og fik i hvert fald min veninde og mig til at grine!
- Fo ikke at nævne at Drew Barrymore bare er dejlig!! ^^

Fa Minuser/231145

Det her er en rigtig feel good-film. Sådan en man skal tage kæresten med inden og se. Sidde der i biograffens mørke og holde i hånd, alt imens man små klukker af grin det meste af filmen igennem. Med sit eget enkle budskab er filmen, en opfordring til, at tage tingene som de kommer i kærighedens navn.

Nicoline

Den var SÅ god, jeg elsker denne her film og jeg vil købe den på dvd og se den igen og igen og igen...

SødeTine

Rigtig sød og dejlig film.. Drew Barrymore er fantastisk,

Frk. Zamora

Going the distance er en rigtig sød romantisk film, som bør ses af alle piger, som elsker tøsefilm. Det er let at forud se, hvad der sker gennem filmen, men det gør den ikke dårlig. Handlingen er god og kan man lide Drew Barrymore i søde pige-roller, skal denne ses.

Kimuser/13603

meget sød film, man kan virkelig sætte sig selv ind i rollerne og føle med dem begge, især hvis man kender til det fra det virkelige liv :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.