Cookie- og Privatlivspolitik

Gloria Mundi

Tilladt for børn over 11 år
Filmen indeholder flere dramatiske scener med skænderier, opgør, overfald, slåskampe og afstraffelser. I nogle af scenerne kommer personerne til skade. Flere af scenerne er voldsomme, men ikke udpenslende. Filmen indeholder desuden scener med erotisk indhold. Scenerne er ikke pornografiske men antyder seksuel samkvem mellem voksne. Filmen vurderes derfor til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
27.05.2021
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gloria Mundi
|
Gloria Mundi plakat

Den franske film 'Gloria Mundi' handler om et nybagt forældrepar.

Familien samles for at fejre den lille Glorias fødsel. Men trods lykken over det lille nyfødte barn, kæmper de unge forældre for at få hverdagen til at hænge sammen. Men så får Glorias onkel en smart forretningsidé.

'Gloria Mundi' er et socialt bevidst og indigneret drama om kærlighed, klasse og familie.

Filmen er instrueret af Robert Guédiguian, der stod bag Kilimanjaros sne og Huset ved havet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
5
4.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmland P1

    "Netop Daniel, der egentlig gerne vil tilbage til sin trygge celle, hvor alt er til at overskue, er filmens stille hjerte. Når man ser på livet i nutidens Marseille, som Guédiguian beskriver det, får man faktisk lyst til at følges med morderen Daniel tilbage i fængsel. Det er sgu ret godt gået." (Per Juul Carlsen)

  • Jyllands-Posten

    "Guédigian er fransk films fineste arbejderinstruktør: I hans film skinner solen sjældent, men filmtalentet lyner ofte." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "Som altid formår den sydfranske auteur Robert Guédiguian at få stærke præstationer ud af sine skuespillere i sin nye film ..." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.