Cookie- og Privatlivspolitik

Gloria Bell

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående rolig og til tider sørgmodig stemning. I en del scener ses voksne mennesker emotionelt påvirkede og nogle gange grædende. Der er enkelte scener med voldsomt indhold: En person svinger ophængt i snore. En person ses skyde med et paintball-gevær – dels mod en skydeskive og dels mod et menneske. Der er også enkelte scener, hvor voksne har sex. Da det voldsomme imidlertid ikke beskriver farlig vold, da ingen mennesker ses komme til skade, og da det seksuelle ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
11.04.2019
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gloria Bell
|

Filmen 'Gloria Bell' er en amerikansk genindspilning af instruktørens egen chilenske spillefilm Gloria

Genindspilningen foregår i Los Angeles og handler om den frisindede og fraskilte Gloria, der lever et liv med fart på, og har en travl hverdag på kontoret. Om natten slår hun sig løs på dansegulvene på LA's natklubber.

Der er dog et tomrum i Glorias liv, og da hun møder Arnold, begynder en ny romance. Det er dog ikke så let at starte et velfungerende forhold, når familie og Glorias egen selvstændighed spiller ind.

Hovedrollen i 'Gloria Bell' spilles af Julianna Moore, som tidligere vandt en Oscar for hendes præstation i Jeg er stadig Alice.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
3.9
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmen og Gloria er ganske enkelt godt selskab. [...] Julianne Moore har en fest med alle sin figurs facetter, og man mærker nærmest instruktørens betagede blik gennem den linse, der følger hende filmen igennem." (Stephanie Caruana)

 • Filmland P1

  "... i midten af hver scene står Julianne Moore, der dedikerer sig selv så uforbeholdent, at man undrer sig over, hvordan hun, en af Hollywoods mest beundrede stjerner, kan vide så meget om at være en desillusioneret mor i 50'erne." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Tonen er let, og filmen changerer mellem det komiske og det tragiske uden at miste troværdighed, og det er ikke mindst Moores fortjeneste ..." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... hvordan gør man [en] midtlivskrise til et filmdrama, der kan bevæge andre generationer end Glorias? Det gør man ved at lade chilenske Sebastián Lelio instruere." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Den arrede grundstemning er bevaret, og filmen siger gode ting om aldersdiskriminering. Alligevel føles det ikke som verdens vigtigste remake." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicholas Bejstrup

En af de film man bør gå ind til med åbent sind

Mvh.
Nicholas Bejstrup Strand

Jørnuser/381808

En film hvor Juliane Moore fylder alt for meget - uden at have noget særligt på hjerte.

Budskabet er, at livet er hårdt, indholdsløst og trøstesløst når man er midaldrende, skilt og børnene er flyttet hjemmefra. Velbekomme.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.