Cookie- og Privatlivspolitik

Girls Night Out

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående animeret stemning med en humoristisk undertone. Den har en del scener med voldsomt indhold. En person kaster op, og falder hårdt på en scene. En person på vandscooter rammer kysten og slynges voldsomt ind på stranden. En bil braser ind i et hus og rammer en person. En gruppe bevæbnede personer truer andre og bliver efter et slagsmål selv ramt af skud. En mand nikkes en skalle, så han besvimer, mens en anden væltes omkuld og slår hovedet, så han bløder og dør. Liget slæbes omkring i flere scener. Filmen har desuden mange scener præget af dialog om sex og brug af stoffer. I én scene ses en kvinde få oralsex. Da det voldsomme og det seksuelle imidlertid ikke er udpenslet, og da det indgår i en humoristisk fremstilling, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
20.07.2017
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rough Night
|
Versioner: se alle
2D, Forpremiere event, Babybio
|

Komediefilmen 'Girls Night Out' (Rough Night) handler om fem veninder, der holder en vild polterabend-weekend i Miami.

Festlighederne topper, da en stripper dukker op i huset. Men midt i dansen falder manden omkuld, død.

Midt i al vanviddet ender aftenen med at bringe kvinderne endnu tættere sammen, end de tidligere har været.

'Girls Night Out' har Scarlett Johansson i hovedrollen, der især er kendt som Black Widow i fx Captain America: Civil War og sidst var aktuel i Ghost in the Shell

Handlingen ligner til forveksling den sorte komedie 'Very Bad Things' fra 1998 behandler lignende tema, hvor det i stedet er en kvindelig eksotisk danser, som ved et uheld dør til en polterabend i Las Vegas. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (271 votes)
4.1
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Stort set samtlige jokes falder til jorden med et vådt klask." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... samtlige vittigheder [er] totalt forudsigelige, og moralen, der slæber sig ind over mållinjen efter 101 ulidelige minutter, er ikke meget mere vovet end den gennemsnitlige Disney-film." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "Scarlett Johansson er aldrig uinteressant på det store lærred, men her har selv hun vanskeligt ved at gøre Jess til en interessant figur." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "'Tømmermænd i Vegas' og 'Tømmermænd i Thailand' er langt sjovere og langt mere anarkistiske, men der er bestemt sjove nok scener i 'Girls Night Out' til at tage et par gode stik hjem." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Aurori

Så den sammen med datteren, og ja fik da et par enkelte grin. Dog var den ikke en film, der gjorde ondt i lattermusklerne.

Helown

Virkelig ringe og plat film. Så ikke noget sjovt i den og historien var flad. Det er okay med plat hvis det i det mindste er sjovt, eller der er en dybere side i historien- intet findes i den film.

lotte

Har lige været inde at se "Girls Night out" og den var da sjov, men ikke så sjov som jeg forventede. Der manglede desuden scenen fra traileren, hvor de kører rundt med den døde mand i bil, inde i byen, blandt en masse mennesker. Så scenen med bilen manglede ligesom noget. Ikke en film jeg vil anbefale at bruge penge på biografbillet, på.

susanne

Startede med pizza fra Dominos og et glas hvidvin og goddies bag på sædet .
Filmen var kanon sjov,lidt forudseelig men dejlig film med forsvundne diamanter ,skurke og nogle liderlig naboer

Linauser/774152

Jeg var til Girls Night Out arrangement igår i Imperial, hvor de sjovt nok også viste filmen "Girls Night Out".

Og ja, filmen er en total chick flick:
Forskellige kvindelige individer, alle med hver sin mærkelige men sjove side. Masser af drinks, fest og et par lækre hunks. Og så selvfølgelig en død stripper!

Filmen får tre stjerner af mig da den er sjov, underholdende og efterlader en i godt humør.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.