Cookie- og Privatlivspolitik

George Harrison: Living in the Material World

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
24.10.2011
| |
3 timer 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning
|
Billetter

Filmen 'George Harrison: Living in the Material World' handler om tilblivelsen at The Beatles set gennem George Harrisons øjne.

Den legendariske Hollywoodinstruktør og musikelsker, Martin Scorsese, inviterer på en medrivende tidsrejse med musikhistoriens måske mest succes- og talentfulde sanger/sangskriver.

Oplev tilblivelsen af The Beatles, de kunstneriske uenigheder og spirituelle rejser med George Harrisons øjne gennem enestående aldrig-før-set arkivmateriale og interviews med The Fab Four, samt et væld af nulevende og afdøde venner og kunstnere, inkl. Eric Clapton, Eric Idle, Terry Gilliam, Yoko Ono, Phil Spector, Tom Petty og mange flere.

En episk og gribende fortælling om et kunstnerisk liv, levet fuldt ud – fortalt til tonerne af verdens suverænt bedste musik. Med storfilm som ”Goodfellas”, ”Shutter Island” og Oscar®-vinderen ”The Departed” bag sig, har Martin Scorsese for længst etableret sig som én af verdens stærkeste og mest kompromisløse filminstruktører.

Scorseses store musikinteresse har indtil videre ført ham til at skabe storslåede dokumentarfilm om The Band, The Rolling Stones, Bob Dylan og nu George Harrison og The Beatles. Han rygtes desuden at arbejde på et projekt om en anden musiklegende, Frank Sinatra.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
5.5
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.