Cookie- og Privatlivspolitik

Garfield 2

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
21.07.2006
| |
1 time 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Garfield: A Tail of Two Kitties
|

Alles yndlingskat Garfield forlader nu sit hjemland til fordel for Big Ben og Buckingham Palace. Lasagnen er skiftet ud med ’fish and chips’ - Garfield er på vej til England.

Garfields britiske eventyr bringer ham til det engelske kongehus, hvor Garfield ved en fejltagelse bliver forvekslet med den royale kat, Prince, der tilfældigvis ligner Garfield på en prik.

Lasagneelskeren lever pludselig et liv som ”katten af Carlyle” med egen butler ved navn Smithee, og en stribe af internationale tjenere, der bl.a. indbefatter den engelske bulldog McBunny, haren Nigel fra Skotland, den indiske fritte Bolero, en spansk tyr Claudius, en Shakespear-citerende mus samt den franske gås Christophe.

Der bliver dog vendt op og ned på Garfields nye og vidunderlige luksuriøse verden, da Prince pludselig dukker op, og der nu er mere end én kat på slottet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Det historiske plot, kan godt blive lidt kedeligt at høre på, men humoren er ok, og Garfield er stadig den dejlige kat, som han var i nummer 1.

Wayne

Garfield ligner ikke helt sig selv og historien er kedelig.

Nicolai

Endnu en dårlig to´er af en ganske udemærket første film, det er jo helt ude i hampen, at de kan blive ved med at lave film, der er så ringe???

Nicolaiuser/319840

den er rigtig god den gad jeg godt se nogle gange skal se kat og hun sjov sjov sjov : D

Sebstianuser/833077

garfield den legendariske kat. hvilken humor har nogle sinde kunne hamle op med den kendte lasangespisres. kunne være sjovt med en 3er men man må holde sig til de to andre indtil videre.

Max

den var god og sjov se den

Nogenuser/12232

den var kedelig. børne humer

mADS 22

ikke redt godt paris eventyr men sjov nok.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.