Cookie- og Privatlivspolitik

Gamer

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.09.2009
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gamer
|
'Gamer' foregår i en ikke så fjern fremtid, hvor den dødsdømte Kabel (Gerard Butler) uden at vide det er blevet en popkulturel helt.

Hver uge sidder millioner verden over online og følger ham og hundredvis af andre fanger kæmpe i Slayers, et ekstremt voldeligt online spil opfundet af det tekniske geni Ken Castle.

For den unge, rige spiller, som styrer Kabels mindste bevægelse, er han blot en simuleret karakter, men for modstandsgruppen er Castles spil højteknologisk slaveri.

Kabel står midt i denne magtkamp, og han må bruge sine ekstraordinære kampevner for at slippe ud af spillet.

'Gamer' kommer fra instruktørerne bag 'Crank'-filmene.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2013 votes)
2.3
3.4

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er ikke en handling, der kræver et stort opbud af hjerneceller og nogle vil, med rette, kunne beskylde filmen for at være afstumpet, men til gengæld er den sindssygt veloplagt filmet. Masser af håndholdt kamera (filmet af Neveldine på rulleskøjter), hektiske klip, æstetiske stilarter og en opfindsomhed, man efterhånden skal lede længe efter, bogstaveligt talt." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... buldrende action, heftig klipning, en banal hævnhistorie, sentimental kærlighed og ikke mindst yderst rudimentær karakterudvikling. På alle planer en anstrengende oplevelse." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... en mærkelig blanding af både tomhed og tanke." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Selv smart kamerateknik, flot production design og rigtig svedig action bliver til monotoni, før det banale, dobbeltmoralske budskab er afleveret." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
John

God Gamer film hvis du sidder og keder dig og ikke har noget at lave. Gerard Butler er en fremragende skuespiller og gøre et godt job i rollen som Kabel.

Frederik Emil

Ja, det er ikke fordi den slog benene væk under mig, men den var da OK. Der hvor Gamer virkelig stråler er helt klar ved actionscenerne.

Den er helt fin film at smide på, hvis man keder sig og ikke har andre bedre alternativer.

Frank

Elendig

AufVideoSehen

En knægt styrer en straffefange i et computerspil, lider lidt dumt og banalt. Hvis man så tilsætter videovold, bankende musikrytmer og overgearede skuespillere der tåger rundt i en diffus fremtidsverden. Så kunne man vel forvente en rigtig sej actionfilm, hvor det ville være befriende at være uden dybere mening. Men nej det spiller ikke rigtigt for Gamer. Det er faktisk atter engang fornærmende ringe hvad Mark Neveldine og Brian Taylor formår at præstere.

Jeff

Ouch! This one sucks.

Mads Frederik

andet kan der ikke siges.

Wayne

Heldigt at jeg så den hos en anden og ikke har brugt penge på skidtet - ikke værd at se.

Januser/213660

Temmelig syret handling, flot film, men måske ikke lige til min aldersgruppe. 50.

Fbarbesuser/244560

Havde sku troet på en fantastisk action-film og så det her, nej tak. Mega forvirrende at se på. Den flyver rundt i billederne, så man slet ikke kan overskue den. Gerard Butler, det kan du gøre bedre

Æble

Filmen har ikke særlig godt skuespil. Den er fyldt med plot huller og er simpelthen bare en skuffelse. De mest mærkelige sceneskift. Den mest lamme skur. Hovedpersoner er lige trådt ind i filmen og dør kort efter. En meget vigtig ting i handlingen er lige pludselig glemt og popper op igen senere i 10 sekunders tid. Indeholder scener der er groteske på en dårlig måde. Vigtigst af alt... Slutningen efterlader et stort "HVA!?" flyvende ud af kæften.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.