Cookie- og Privatlivspolitik
Game Night

Game Night

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående spændingsmættet stemning. Der er en del voldelige og blodige scener: En person falder ned fra en stabel møbler, et menneske kaster sig ud af en kørende bil, boksere slås med bare næver i blodige kampe, tre personer slås længe og blodigt, en kvinde sidder med et skudhul i hovedet, og flere personer bliver ramt af skydevåben. I nogle scener ses de blodige detaljer udpenslet: et skudhul i en arm, blodet der drypper og en kniv, der skær i en arm. Da de voldsomme begivenheder imidlertid beskrives med en underliggende humoristisk tone, og da de indgår i et spil om, hvad der er virkelighed og hvad der er snyd, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15 år. Filmen får derfor en 15-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
22.02.2018
Originaltitel: 
Game Night
Genre: 
Spilletid: 
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio
Billetter

Resumé

Komedien 'Game Night' følger parret Max og Annie, der skal til deres ugentlige spilleaften med vennerne. Max' bror Brooks har dog noget i ærmet. Han har nemlig arrangeret, at de seks venner skal løse et mordmysterium. 

Så da Brooks bliver kidnappet, forventer de bare, at det er en del af spillet. Men som aftenen skrider frem, kommer de pludselig i tvivl om, hvad der er virkeligt og falsk.

I løbet af den kaotiske aften følger de spor og gåder, som giver dem en oplevelse for livet ... eller måske en oplevelse, der koster dem livet!

'Game Night' er skrevet makkerparret bag bl.a. De satans chefer og Spider-Man: Homecoming, som fik deres instruktørdebut med Fars sygt fede bilferie.

Relaterede nyheder

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.