Cookie- og Privatlivspolitik

Game Night

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående spændingsmættet stemning. Der er en del voldelige og blodige scener: En person falder ned fra en stabel møbler, et menneske kaster sig ud af en kørende bil, boksere slås med bare næver i blodige kampe, tre personer slås længe og blodigt, en kvinde sidder med et skudhul i hovedet, og flere personer bliver ramt af skydevåben. I nogle scener ses de blodige detaljer udpenslet: et skudhul i en arm, blodet der drypper og en kniv, der skær i en arm. Da de voldsomme begivenheder imidlertid beskrives med en underliggende humoristisk tone, og da de indgår i et spil om, hvad der er virkelighed og hvad der er snyd, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15 år. Filmen får derfor en 15-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
22.02.2018
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Game Night
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|
Game Night

Komedien 'Game Night' følger parret Max og Annie, der skal til deres ugentlige spilleaften med vennerne. Max' bror Brooks har dog noget i ærmet. Han har nemlig arrangeret, at de seks venner skal løse et mordmysterium. 

Så da Brooks bliver kidnappet, forventer de bare, at det er en del af spillet. Men som aftenen skrider frem, kommer de pludselig i tvivl om, hvad der er virkeligt og falsk.

I løbet af den kaotiske aften følger de spor og gåder, som giver dem en oplevelse for livet ... eller måske en oplevelse, der koster dem livet!

'Game Night' er skrevet af makkerparret bag bl.a. De satans chefer og Spider-Man: Homecoming, som fik deres instruktørdebut med Fars sygt fede bilferie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (168 votes)
4.5
3.3

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "... de vanvittige optrin, kombineret med skuespillernes realistisk voksende vantro, gør 'Game Night' til en befriende og forpligtende fornøjelse." (Henning Høeg)

  • Jyllands-Posten

    "'Game Night' er en velkommen overraskelse i strømmen af de mange anonyme og upersonlige komedier." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Ideen er god, men det bliver desværre en ret forudsigelig forviklingskomedie ..." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Bateman kan det der med at spille den almindelige amerikaner, som bliver udsat for usædvanlige ting.

Filmen er sjov, men hæver sig ikke over gennemsnittet.

K.

Super sjov film, god at se med vennerne.

Fed måde, at de får implementeret brætspil synes jeg - super nice!

S. Rico

Der er i bund og grund tale om letkøbt humor med en masse billige tricks, der er set før. Men lige præcis denne slags komedie virker næsten altid på mig. Det er sort og grov humor i samme genre som Ted og Tømmermænd i Las Vegas. Den slags film er ofte super sjove første gang, man ser dem. Men typisk falmer de meget ved gensyn.

Skal en sådan film vurderes på holdbarheden eller på nu-og-her oplevelsen? Jeg vælger det sidste og slynger 5 stjerner i hovedet på de skøre spillegale tosser.

Spidermanuser/166287

Tænk at denne film er lavet. Nok en af de dårligste der er produceret længe

Puneet

Jeg synes den var meget sjov og kunne godt lide det lidt anderledes plot.

Marta

En perfekt film til en fredag aften :)

Poul Wegener

OK, jeg må konstaterer at jeg er til humor og ikke til plat humor. Jeg grinede et par gange, men scenen hvor han dryppede blod på hunden og det hele endte i rødt... Jeg krummede tæer.
Det var sgu ikke mig!

MarkusStepH

Traileren så ok ud men den fik en chance.
Det fortrød jeg ikke, filmen fungeret hele vejen igennem. Humoren var temmelig plat så være open minded. Det er en af de sjoveste film jeg nogensinde har set og jeg har set mange komedier.

Filmen er super god castet og historien tager nogle gode drejninger. Jeg synes brugerne på denne alt er for nærige med deres stjerner. Jeg kan klart anbefale filmen.

Jens

Synes den var meget morsom. Kan godt lide Jason Bateman.

Blanca

Jeg kan godt lig tvistet, at noget er virkeligt og ikke virkeligt. Jeg synes den er sjov, men ikke ekstremt - OK. Men jeg må indrømme at jeg grinede og gemte mig meget under filmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.