Cookie- og Privatlivspolitik

Galaxy Quest (1999)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
01.06.2000
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Galaxy Quest
|

Science fiction-komedien 'Galaxy Quest' foregår 20 år, efter tv-showet Galaxy Quest stoppede. Skuespillerne tjener nu deres penge på butiksåbninger og lignende opgaver iklædt deres kostumer fra serien.

Ingen af skuespillerne er glade for den måde, deres karrierer har udviklet sig, men da en gruppe rumvæsener henvender sig til dem, begynder det først at gå galt. Rumvæsnerne tror, at tv-showet er virkeligt og har opbygget hele deres kultur efter showet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Jeg troede, at jeg satte mig ned for at gense filmen. Men det viste sig, at jeg aldrig havde set den før. Hvilken herlig overraskelse. Og hvilken fantastisk morsom film. Der er tonsvis af sygt sjove referencer til Star Trek. Det er svært at vurdere, om filmen overhovedet vil være sjov for dem, der aldrig har set en eneste Star Trek tv-serie. Men for mig var det den perfekte sci-fi/ komedie/drama.
4½ stjernetåger!

AufVideoSehen

Meget meget fjollet. Men også meget meget sjov film om hvad der kan ske når man bruger tv som hovedinformationskilde uanset om man er lidt nørdet, afdanket skuespiller eller rumvæsen på jagt efter meningen med livet og alt det der.

Frank

Okay film

Wayne

Sjov film om filmholdet, der pludselig står overfor rigtige rumskurke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.