Cookie- og Privatlivspolitik

Funny People

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
23.10.2009
| |
2 timer 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Funny People
|

I 'Funny People' bliver Ira Wright (Seth Rogen) skræmt fra vid og sans, da han får at vide, at han skal gå på scenen med sin stand-up rutine lige efter legenden George Simmons (Adam Sandler).

Simmons viser sig dog at være forfærdelig, og for en gangs skyld stråler Ira. Da Simmons senere tilbyder ham et job, siger han selvfølgelig ikke nej.

Som personlig assistent for George skal han imidlertid ikke bare skrive materiale til den succesfulde komiker, han skal også være hans støtte, mens han gennemgår behandling for en sygdom, som efter al sandsynlighed vil ende hans liv.

Ansigt til ansigt med døden tager George – med lidt hjælp fra Ira – sit liv op til overvejelse, mens han, som den komiker han er, brillerer med galgenhumor over for alt fra lægens svenske accent til Iras manglende held med pigerne.

'Funny People' er instrueret af Judd Apatow ('The 40 Year Old Virgin', 'Knocked Up'), der i løbet af de sidste par år tydeligt har vist, at for ham er intet – om det så handler om at miste sin mødom eller miraklet ved en fødsel – helligt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (314 votes)
3.6
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... [Apatows] hidtil mest modne film, fuld af lige dele eksistentiel alvor og fræsende humor. Man fatter hurtigt sympati for det flotte udfoldede standup-univers, men den intelligente handling bliver til sidst trukket for længe ud." (Kristian Lindberg) ()

 • BT

  "Sandlers nye film er både dyb, sjov, sårbar og befriende ægte." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... filmen ender desværre med hverken at være drama eller komedie i stedet for både/og. Tilbage står et underligt ufokuseret miskmask." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... kaster stimevis af jokes af sig, men alligevel er det den alvorsfulde tematik, der flyder ovenpå. Der er faktisk ikke meget at grine af. Og det er der ikke kun fordi, Apatow har lagt vægt på det mere tungsindige. De fleste jokes finder sit udspring under navlen på figurerne..." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Adam Sandler ser naturligt nok ud til at befinde sig væsentligt bedre som kynisk komiker end som den skuespiller, resten af filmen kræver af ham. Men vittighederne har ikke rigtigt brod." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

This had me in stitches! Sandler and Rogen at their funny best. It gets a bit silly with Mann and Bana, but overall this is a very funny movie.

Wayne

at blive tåkrummende pinligt.

Anonymuser/0

RØVSYG FILM!!! JEG HAR SPILDT MIN SØNDAG PÅ DET LORT!!!!
SPILD AF PENGE!!!!!!!

Anonymuser/0

Kom ikke ind under huden på os. Prøver at presse et tungt og seriøst tema ned i en sjov indpakning. Går bare ikke. Rodet forestilling

Jacobuser/339162

Ja overskriften siger vel alt. 2½ times røvsyg film. Hvis man vil se denne film, skal man være til ekstrem plat humor.. Det eneste der bliver snakket om, er om hvordan ens pik nu har det.. eller om hvordan den kan få det bedre.. PIK PIK PIK i 2½ time.. COME ON!
Jeg vil dog give filmen at den var underholdende i en halv time. den første halve time, er et traume, man næppe kommer over, men den halve time derefter, var interessant, og underholdende.. Derefter kan intet pænt siges..
Så se den, hvis du virkelig ikke har noget andet intelligent at foretage dig.

Anonymuser/0

Havde sine momenter, men det er en svær historie at presse ned i en komedie. Eller måske er det komedien der er svær at presse ned i en svær historie

Lina

Historien bag filmen er egentlig ok. Filmen har nogle rigtig sjove scener, men ellers er den ret langtrukken, man er lige ved at falde i søvn. Jeg synes den var skuffende...Så flere der gik under fiilmen, og det er egentlig forståeligt nok.

Dot

samlet fornemmelse er ok.
Det ER ikke sjovt at få at vide at man måske snart dør. Og hvis han så skal joke om dét, det må ikke være nemt.
Tror godt jeg ku skære en halv time af....

MBuuge

Men okay handling.

alexander

død er nok det sværeste at lave vittigheder om.. dette klare filmen gankse godt.. ellers har filmen mange sjove stunder og mange semiseriøse stunder.. og så er der alle de der pik jokes ikke helt min kop the men hvad det var til at leve med. Adam sandler har endnu engang bevist at han er en god skuespiller og er skide sjov .. hvis man kan lide denne film så se også: "reign over me" og "Punch-Drunk Love".

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.