Cookie- og Privatlivspolitik

Funny People

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
23.10.2009
| |
2 timer 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Funny People
|

I 'Funny People' bliver Ira Wright (Seth Rogen) skræmt fra vid og sans, da han får at vide, at han skal gå på scenen med sin stand-up rutine lige efter legenden George Simmons (Adam Sandler).

Simmons viser sig dog at være forfærdelig, og for en gangs skyld stråler Ira. Da Simmons senere tilbyder ham et job, siger han selvfølgelig ikke nej.

Som personlig assistent for George skal han imidlertid ikke bare skrive materiale til den succesfulde komiker, han skal også være hans støtte, mens han gennemgår behandling for en sygdom, som efter al sandsynlighed vil ende hans liv.

Ansigt til ansigt med døden tager George – med lidt hjælp fra Ira – sit liv op til overvejelse, mens han, som den komiker han er, brillerer med galgenhumor over for alt fra lægens svenske accent til Iras manglende held med pigerne.

'Funny People' er instrueret af Judd Apatow ('The 40 Year Old Virgin', 'Knocked Up'), der i løbet af de sidste par år tydeligt har vist, at for ham er intet – om det så handler om at miste sin mødom eller miraklet ved en fødsel – helligt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (313 votes)
3.6
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... [Apatows] hidtil mest modne film, fuld af lige dele eksistentiel alvor og fræsende humor. Man fatter hurtigt sympati for det flotte udfoldede standup-univers, men den intelligente handling bliver til sidst trukket for længe ud." (Kristian Lindberg) ()

 • BT

  "Sandlers nye film er både dyb, sjov, sårbar og befriende ægte." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... filmen ender desværre med hverken at være drama eller komedie i stedet for både/og. Tilbage står et underligt ufokuseret miskmask." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... kaster stimevis af jokes af sig, men alligevel er det den alvorsfulde tematik, der flyder ovenpå. Der er faktisk ikke meget at grine af. Og det er der ikke kun fordi, Apatow har lagt vægt på det mere tungsindige. De fleste jokes finder sit udspring under navlen på figurerne..." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Adam Sandler ser naturligt nok ud til at befinde sig væsentligt bedre som kynisk komiker end som den skuespiller, resten af filmen kræver af ham. Men vittighederne har ikke rigtigt brod." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

This had me in stitches! Sandler and Rogen at their funny best. It gets a bit silly with Mann and Bana, but overall this is a very funny movie.

Wayne

at blive tåkrummende pinligt.

Mario

Super straight film. rigtig ærlig. og fed gammel Klassiker fra adam sandler..:) den er underholdne sjov sørgelig og meget mere.
ville have givet den 6 stjerner. men den får kun 5. fordi jeg sys den slutter utrolig dårligt :)
så 5 stars

Reneuser/705302

Vi blev også skuffet over filmen... den varer 2.5 time men mener de sagtens kunne havde klippet en time af filmen, for man sad bare og tænkte på om den ikke snart sluttede... nok kom Adam Sandler med nogle sjove kommentare en gang i mellem. men slet ikke nok til at holde ordenlig liv i filmen.

baandoptageruser/75960

Har altid syntes af Sandler gør det godt i de lidt mere bizarre film som feks. hans Punch Drunk Love. Klart man ikke skal forvente Happy Gilmore eller Billy Madison her. Intet desto mindre en dejlig ærlig og skæv semi-tragikomisk film i stil med netop Punch Drunk Love og andet som Truman Show, I Heart Huckabees osv. En god film, uden alt for meget lir.

Sol Xeniauser/803041

RØVSYG FILM!!! JEG HAR SPILDT MIN SØNDAG PÅ DET LORT!!!!
SPILD AF PENGE!!!!!!!

Tina

Kom ikke ind under huden på os. Prøver at presse et tungt og seriøst tema ned i en sjov indpakning. Går bare ikke. Rodet forestilling

Heino

Det var en okay film, men kommer ikke i nærheden af andre Adam Sandler film.. Var nok mere en hjemme film end en biograf film..

oscaruser/877162

rigtig god humer sjove vits god handling

Jacobuser/339162

Ja overskriften siger vel alt. 2½ times røvsyg film. Hvis man vil se denne film, skal man være til ekstrem plat humor.. Det eneste der bliver snakket om, er om hvordan ens pik nu har det.. eller om hvordan den kan få det bedre.. PIK PIK PIK i 2½ time.. COME ON!
Jeg vil dog give filmen at den var underholdende i en halv time. den første halve time, er et traume, man næppe kommer over, men den halve time derefter, var interessant, og underholdende.. Derefter kan intet pænt siges..
Så se den, hvis du virkelig ikke har noget andet intelligent at foretage dig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.