Cookie- og Privatlivspolitik

Fun with Dick and Jane

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
10.02.2006
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fun with Dick and Jane
|

Endelig lykkes det for Dick (Jim Carrey) efter 15 år, at få en top-placering i firmaet og endelig kan hans kone Jane (Téa Leoni) kvitte sit job på rejsebureauet.

Men lykken er både lunefuld og kortvarig. Firmaet hvirvles ind i en skandale og økonomisk sammenbrud og bag skrivebordet bliver stakkels Dick meget hurtigt, meget alene. Parrets luksus-hus, luksus-biler og overklasse-venner er pludselig historie.

Efter forgæves at have ventet på en redning beslutter Dick og Jane at tage sagen i egen hånd. De føler sig snydt og bedraget og nu synes de, det er deres tur til "lidt" bedrageri. Det gik jo meget godt for Bonnie og Clyde i sin tid - i hvert fald noget af tiden…

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
3.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bogdan

Jim Carrey er en god skuespiller men den her film går ikke det er en dårlig komedie og det andre skuespillere spiller også pisse dårligt

Anna user/1015585

Elsker normalt at grine i selskab med Jim Carrey, men der er ikke så meget at more sig over i selskab med Dick and Jane. Det hele virker så overgjort og humorforladt. Det er lige før jeg foretrækker den første indspilning fra 1977, af William S. Gray og Zerna Sharps læs let bøger, med Jane Fonda og George Segal af First Blood instruktøren Ted Kotchef, den havde i det mindste lidt charme og barnlig naivitet.

Jeff

It’s not totally bad and I like Carey, but I couldn’t get over the fact that they were bad people who should be stopped.

Wayne

i denne overgearede komedie om et økonomisk sammenbrud (et par år inden det faktisk skete) hvor mange pludselig mister job, hus og bil. Desperate tider kræver desperate handlinger - og det er Carrey mand for.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.