Cookie- og Privatlivspolitik

Free Solo

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
31.01.2019
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Free Solo
|
Versioner: se alle
2D (u/ undertekster), 2D IMAX (u/ undertekster)
|

Dokumentarfilmen 'Free Solo' er et fantastisk og intimt portræt af verdens bedste soloklatrer Alex Honnold, da han forbereder sig på at opnå sin livslange drøm om at klatre verdens mest berømte klippevæg, El Capitan. 1000 meter - og uden reb.

Fejret som en af de største atletiske bedrifter nogensinde, satte Honnolds den ultimative standard indenfor klatring: Perfektion eller død.

Honnold indgår således allerede i historiebøgerne for, hvad den menneskelig krop kan præstere.

'Free Solo' er både et dramatisk og et inspirerende portræt af en atlet, der overskrider forståelsen af menneskets fysiske og mentale potentiale og har generelt høstet ros som én af de vigtigste adventurefilm nogensinde.

Filmen vises uden undertekster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (44 votes)
5.2
5

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "... 'Free Solo' er en eminent, fornemt komponeret spændingsdokumentar om en vovehals og et helt særligt menneske." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "... jeg gik ud af salen med svedige hænder efter at have dinglet i fingerspidserne i 600 meters højde sammen med den umenneskeligt modige og ubegribeligt dumdristige friklatrer Alex Honnold i dokumanteren 'Free Solo'." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Alex Honnold er gjort af et særligt stof. Både fysisk og ikke mindst mentalt. Man kan vist roligt sige, at han er noget af en enspænder. For ham er det vigtigere at præstere noget konkret i livet end "bare" at leve et lykkeligt liv og hygge sig. Og det gør han så ved at sætte sit liv på spil gang på gang dinglende flere hundrede meter over jorden uden nogen form for sikkerhed. Det er helt vildt inspirerende og nervepirrende at se på. Jeg sad bogstaveligt talt med svedige håndflader under hele filmen og kunne nærmest ikke være i mig selv de sidste 20 minutter af filmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.