Cookie- og Privatlivspolitik

Free Fire

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
24.05.2017
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Free Fire
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Den skæve actionkomedie 'Free Fire' foregår i Boston 1978, hvor en våbenhandel går galt mellem to kriminelle bander.

Alle skal nu kæmpe for egen overlevelse, og handelen kulminerer i en kaotisk skudduel.

Rollelisten bugner med unge spændende navne som Ocar-vinderen Brie Larson, Jack Reynor og Armie Hammer, mens mere rutinerede skuespillere som Cillian Murphy også er at se.

'Free Fire' er instrueret af briten Ben Wheatley, der fik sit gennembrud med Kill List, som var et flot eksempel på filmskaberens evne til stilbevidst at eksperimentere med genreformatet.

Siden har Wheatley udforsket seriemordere i 'Sightseers', borgerkrig i 'A Field in England', science fiction i High-Rise, og nu er turen kommet til den klassiske actionkomedie. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.3
3

Instruktør

Relaterede nyheder

6 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "'Free Fire' er [...] ganske underholdende, ikke mindst i kraft af sine replikker, der klinger rent og skarpt." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

  • Jyllands-Posten

    "... man [får] en fornemmelse af et potentielt interessant eksperiment. Men det holder ikke, og derfor føles den ellers relativt korte film som en langtrukken affære ..." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Den er ikke helt så sjov og über cool, som den forsøger at være, og som actionfilm er det en sløv omgang." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HeleneColor

Tilfældig aften, i Boston ved året 1978, står to bander overfor et big guns handel. Men hvem laver et dilemma, der føre videre til et skyderi duel, som på ingen måde har tænkt sig at dæmpe sig? Dog er spørgsmålet er: "Hvem bliver den stående ridder, der løber med det hele?"

Filmen bære på ret fede sekvenser og farende musik-lyd. Skæve karakter, der bære hver deres historie og charme til filmen. Historien er lidt mystik, da vi hopper lige i medierace i det hele, som foregår på under nogle timer i fortællingen.

Jokes under duellen har sin smag - the guns mangler vist ikke i filmen :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.