Cookie- og Privatlivspolitik

Freaky Friday

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
25.12.2003
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Freaky Friday
|

Dr. Tess Coleman og hendes 15-årige datter Anna, svinger ikke rigtig sammen. De er uenige om alt: Tøj, hår, musik og ikke mindst hinandens kærester. Tess er enke og hendes forlovede har friet, men Anna er ikke begejstret.
En torsdag aften sker der imidlertid noget mystisk. Nogle kinesiske lykkekager spiller Tess og Anna et puds og da de vågner fredag morgen har de byttet krop. Det er tid til at prøve, hvordan det er den andens sko.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

I bagklogskabens klare lys kan jeg godt se, at det nok ikke er verdens bedste film. Jeg var dog så heldig at se den uden nogen som helst forudsætninger.

Første overraskelse: Disney logoet toner frem. Ok, det er en Disney familiefilm. Så skal man nok ikke forvente det helt vilde - altså udover ordinær stueren familieunderholdning.

Anden overraskelse: Jamie Lee Curtis og Lindsay Lohan er med og spiller de to hovedroller så det gnister.

Tredje overraskelse: filmens magiske plotelement. Jeg går ud fra, at "ombytningen" afsløres i enhver trailer og beskrivelse af filmen, og så kan man jo godt nogenlunde regne hele filmen ud. Men uden dette forhåndskendskab, så fungerer filmen fantastisk godt. Jeg havde en fest med filmen. Er man blevet hooked i løbet af den første halve time, så gør det ikke noget, at den sidste halve time er banal og total forudsigelig. 4½ stjerner.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Jeff

Big did it bigger and better than anyone else has ever done since. This is horrible.

Wayne

det er set før - komedier hvor mænd bytter krop med kvinder. I denne bytter mor og datter krop, og det giver selvfølgelig nogle sjove episoder.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.